Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (32/49) > >>

H2SO4:

Pedja_Petrovic:
opa.....

ipak je tu...

hvala ti sto si nam se ponovo pridruzio.....

: Kralj ist Back

Kralj ist Back-Bakic:
Jes Jes kako da nou. Ovde sam posto vidim da ste se zazeljeli da pokazete kolko nevolite Kralja i vase ponasanje i uz to pokazete da ovo je pogresna tema Forum je za BB Sportiste  a ne za napadanje mrzne ponizenja itd...

Vladar:
@ Kralj ist Back

Pa Kralju opet nas pogresno tumacis! Ok, bilo je tu kojekakvih komentara, ali sta ces kad si kontroverzna licnost, ali posto i ti vjerovatno cinis greske oprostices i njima, a ne odmah: "....pravo na zid!!! Po kratkom postupku!!! U celo!!!" kao sto si prokomentarisao u jednoj drugoj temi na jednom drugom mjestu, a sve zbog toga sto je covjek tvoje rijeci sa njemackog preveo na srpski.

Koliko god tvoj nastup bio prijeteceg tona meni je vrlo drago sto si opet medju nama i da sigurno neces ponoviti svoju legendarnu recenicu....

"Da tu sam, ali necu vise nikad biti!! To je vasa zasluga!!!! Srecno!!!"

Vec da cemo se druziti ovoga puta mnogo duze, na zadovoljstvo svih nas! Jer ipak ti volis bodybuilding i bodybuilding voli tebe, a ovo je prije svega bodybuilding forum, gdje bi ti sigurno mogao da plivas kao riba (ajkula recimo)!

Veliki pozdrav za The one and only Ljuba The King!!!

Kralj ist Back-Bakic:
Inace ja se nespremam za Tkmicenje,  treniram radim zivim sportski i to je, A kako ti Pedza jer ces ici za Koreja?? Na svetsko??

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju