Ostalo > Offtopic
Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............
Pedja_Petrovic:
pa ko ne voli kralja????
kazi da ga seckamo.....OMAH!!!!!
kralj je jedan i jedini....sta je tebi..
nije fer sto si anpistio forum na tako grub nacin..prilicno si nas sve iznenadio jebiga....
nije fer od tebe..mnogi ovde mogu svasta od kralja da nacue..a ti odjeh..sve nas poseres i odes.....
steta kralju....ti si jedna i jedini...i nije rec...da si kralj..i da kraljevski zivis..
jer kralj je ziv......ziveo kralj..
a za moju karijeru...ma znam.kralju..ja sam tebe poslusao..i paljivo citao...i shvatio sam u stvari..da mi svi ovde koristimo FALS HEMIJU..i da zato ne anpredujemo iz kategroiju u kategoriju...
ejbiga..sikreno....ja sam onda ponosan sto sam NATURAL i izlgedam ovako...
jer jebiga..pogledaj sta si ti sve zavukao u guzicu a kako izlgedas....a koristis samo aORGINAL.....jebiga.....
iz toga prozilazi zakon da MI OVDE JESNO GLUPI..sto odgovrno prihvacam....ALI SMO NATURAL....
ziveo natural....ziveo kralj..
ziveo povrtak kralja!!!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Kralj ist Back Oktobar 13, 2007, 11:28:27 pre podne ---Inace ja se nespremam za Tkmicenje, treniram radim zivim sportski i to je, A kako ti Pedza jer ces ici za Koreja?? Na svetsko??
--- Kraj citata ---
..
ma jok...uvideo sam da nemam tamo sta da trazim..koji cu kurac...
Kralj ist Back-Bakic:
Neznam ja sam rekao da puno je fals dole, ima originala ali ne sve i to sto treba za na Takmicenje. Neko je spomenuo da ima se min uslova i finansije dole za BB na svetskom nivou bilo Amateri ili Profi.!! To i ja kazem i slazem se, ali ne slazem se kad znamo da svi ex SSSR rep i arapske zemlje Brazil itd... da su cak i siromasniji od nas a ipak imaju Bildere Svetske klase???!! To je problem!! Kako oni mo0gu i zasto je tako?? A ovde u ex Yu tesko ide sta je ??
Pedja_Petrovic:
pa sto se tice arapa kralju..ne bih bas rekao da su siromasni..
jel neznam dali si ikada bio na nekom takmicenju recimo u egiptu..siriji..palestini...ja jesam...oni jesu siromsani..ali onaj ko se bavi sa bb drzava mu sve daje kralju..
oni nemaju fudabal...kosraku..i ostala sranja sa loptom..sve sto imaju..je ovo....
sto se tice bivsih sssr....pa kralju..zar oni uvek nisu bili anprediniji u farmakologiji od zapada??
naravno da jesu..
pa jel su jebali amere u zdrav mozak zbog kreatina....na listi zabranjenih sredstava je kreatin bio sve dok ga amerikanci nisu stabilizovali u svojim labisam..
hehehehehehhehehehehehe
tako je to kralju...
tako da ni ti ni ja pojma nemam sta rusi uzimaju....
ima ovde momak koji je iz rusije..alexandra timoshenko...mozes da ga pitas..momak je ok..
ziveo kralj!!!!!
Kralj ist Back-Bakic:
Znam sta uzimaju, ali kako kad kolko uzimaju to je to?? A Rusi su napredniji znam od svih. Ima jos puno da se uci.
Danas je Drzavno BB u Makedoniji. Takmicenje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju