Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (34/49) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kralj ist Back  Oktobar 13, 2007, 11:53:00 pre podne ---Znam sta uzimaju, ali kako kad kolko uzimaju to je to?? A Rusi su napredniji znam od svih. Ima jos puno da se uci. 
Danas je Drzavno BB u Makedoniji. Takmicenje

--- Kraj citata ---

pa sto kralj nije isao dole.....bar kao gost pozer????

Kralj ist Back-Bakic:
pa nisam mogao ovde imam puno obaveza!!  Kad je dole u Srbiji?? proslo takmicenje ili??

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kralj ist Back  Oktobar 13, 2007, 11:57:08 pre podne ---pa nisam mogao ovde imam puno obaveza!!  Kad je dole u Srbiji?? proslo takmicenje ili??

--- Kraj citata ---

danas kralju....danas.......

jebiga..trebalo je na bar jedno da dodjes...sta je to za kralja....verovatno imas i kraljevski auto...i to je 6-7 sati voznje..i eto kralja.....BRZISNKI reklo bih se..

ima mnogo ljudi koji bi voleli da cuju nesto od kralja....naravno..ako bi kralj u opste hteo da oda neke male tajne

Kralj ist Back-Bakic:
nema veze vazno je da Takmicari prodzu dobro i da im sve ide kao sto su planirali.   Ako budem imao vremena dosao bi sledece godine u Maj  na te takmicenja, a mozda cemo se i videti. A odavanje tajna nema problema , onaj koji to zasluzi. (ipak je to dragoceno)  ndaje se tak tako ko za Crveni Krst!!

Pedja_Petrovic:
dobro kralju....ali ejbiga...znas kako je..ovde su ljudi prilicno siromasni.....onda bi bilo kraljevski ili casno..kao kod pravog kralja..kakav ti jesi....da nesto prasnes i za dzabaka jebiga..

onako..drugarski..kao u vreme starog dobro josipa broza tite.....

vidis...ipak je stara grada i stari vizezovi uvek kraljevi...nema tu sta...kraljevski.

ziveo kralj..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju