Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (35/49) > >>

Kralj ist Back-Bakic:
Sta te interesuje?? reci??

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kralj ist Back  Oktobar 13, 2007, 12:15:36 posle podne ---Sta te interesuje?? reci??

--- Kraj citata ---
..mene???

pa jebiga..ne smem ovako javno da te pitam....jel ja cim nesto kazem..omdah dobijem prijavu..hahhahahahahaahahhahahhahahha...valjda me razumes..

ovde je kriviocno delo govirti o hemiji...a hvala bogu ima onih koji o tome vode racuna da neko decu ne otruje i onda aj ne smem nista javno da te pitam..

ali znam sigruno da bi deca odavde volela da cuju kralja i kraljevsko misljenje o recimo kurama za masu....defku....sta je novo u svetu bb tamo na zapadu....oko whey proteina..

ma jebiga..kralj zna sta je kraljevski da se koristi..pa malo oko toga..

H2SO4:
zivo jaser arafat!

Kralj ist Back-Bakic:
Ovako, o kurama  za mase i defku(kako kazes)  ima razlicite faze. primer za masu ima Maximalna Androgena faza . ima Maximalna Anabolna faza. ( gde se koriste u prvu jako androgeni AAS ) a u drugoj max Anabolne faze koriste se islkjucivo anabolne AAs .    Novo je  kako sta raditi posle kure  sa estrogena i Kortizola koji je jako zastupljen posle kure. koji razara misice i opadanje sve sto se steklo za vreme kure. onda kada tacno prestati dsa ciklus, sta raditi ocuvati zdravlje i pravovremeno(na vreme) uzimanja te PCT sa kortizol blokera.   o whey zna se nema tu izmene-!!   Vazno je sta se koristi od AAS kolko (doze) i kako i kada prestati i kada poceti novu kuru.

Pedja_Petrovic:
kraljevski...!!!!!!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju