Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (37/49) > >>

Manimal:
Ja bi zamolio obrazovanog Kralja, da smakne taj proevropski avatar. Cudi me da jedan tako obrazovan Kralj dozvoljava sebi da ovako lijeci komplekse i frustracije.

Citiram Kralja: "Od Forum za Sport i BB postase forum Seljaka i Malogradzanskog ASocijalnog ponasanja Forum". :idea:

Dobro sada Kralju (lesbian hater), da se vratimo na temu i da te pitam posto si ti u centru zbivanja a mi seljaci i malogradzani prosto vapimo za novi info, ima li kakvih vijesti o Myostatin-u?

Kralj ist Back-Bakic:
Nije do znanja i sta ko kako ume, nego kako ste me napali i ponizili bez razloga i ja sam morao da napustim forum. Upitajte se zasto od Foruma za BB postase forum prepiranja, ponizavanja, omalovazavanja i sta sve ne!!!   Ja sam samo definisao vase ponasanje  i nista vise.  Zato u buduce trudite se da budete pristojni i na temi. netreba nam ovde COOL i ljude koje samo cekaju da uzmu nekoga na zub!!! Pravi Sportisti su daleko od dosadasnjome ponasanju sa vase strane!!!

Kralj ist Back-Bakic:
O MGF (factor) vec ga ljudi ovde koriste.  Sto je i skroz nova stvar u EU .  Dakle, ovde ima U Labs kolko hoces, i donose stvari od renomiranih proizvodzaca iz Kine. (mislim na IGF-1; MGF;GH.) A ostala hemija Tren, deca dur, tst d, tst p. bolde. drostanolon, itd.. proizvodi se ovde i ovde se rasprodaje. Znaci ljudi ovde upste ne koriste (NiKO) BD, znaci Lionpharma, UP-Pharma, Phoenix pharma, Platin labs itd.. su naj naj kvalitetniji i najkorisceniji AAS. 

Ljudi rekreativci koriste GH. IGF-1 i MGF. sto je katastrofalno. Ljudi i sebi sami narucivaju za 2€  1i.u GH sa kine. itd... zato svi skoro moze i mogu da sebi pruze solidnu dobru kvalitetnu semu(kuru).

Kralj ist Back-Bakic:
Ulab-Lista. koje su u Nemacku i EU jako zastupljene!!!

AAS Pharma
Anabolic-Pharma

Armageddon Pharm/HumanGrowLab (AP/HGL)
AXIO LABS
Balkan Pharmaceuticals
Balkan Dragon Pharmaceutials
Basic Pharma

Black Diamond
Black Scorpion Pharmaceuticals

Da Vinci

Diamond Pharma

Eagle-Pharma

Evolution Pharmaceuticals
General Pharmaceuticals (GP)
Generic Supplements
Generics Euro Pharm
German Generics
German Pharma
GL Pharma

Ionix Pharma

Lion Pharma

Moonlight Pharmaceuticals (MP)

Phoenix Pharma
Platinlabs (PL) 
Potenzia Pharma (PP)

Steroid Pharma
Swiss Pharma

United-Pharma (UP)

H2SO4:
daleko je Njemacka i EU :(
a ima li toga u ovim nasim nesretnim krajevima i zasto ne?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju