Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (39/49) > >>

Manimal:

--- Citat: Kralj ist Back  Oktobar 13, 2007, 12:27:43 posle podne ---Ovako, o kurama  za mase i defku(kako kazes)  ima razlicite faze. primer za masu ima Maximalna Androgena faza . ima Maximalna Anabolna faza. ( gde se koriste u prvu jako androgeni AAS ) a u drugoj max Anabolne faze koriste se islkjucivo anabolne AAs .    Novo je  kako sta raditi posle kure  sa estrogena i Kortizola koji je jako zastupljen posle kure. koji razara misice i opadanje sve sto se steklo za vreme kure. onda kada tacno prestati dsa ciklus, sta raditi ocuvati zdravlje i pravovremeno(na vreme) uzimanja te PCT sa kortizol blokera.   o whey zna se nema tu izmene-!!   Vazno je sta se koristi od AAS kolko (doze) i kako i kada prestati i kada poceti novu kuru.

--- Kraj citata ---

Kratko i jasno, da ne moze biti jasnije!  Bravo!!!!!!!!!

Ljubo Kralj prvak skoka u dalj!

H2SO4:

valja malo vizuelno docharat

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kralj ist Back  Oktobar 13, 2007, 01:52:10 posle podne ---Dosad ste svi plujalji na Kralja i sve , nemate obraz!! A sad ocekivate od mene da vam sve kazem!!!??? Obraz nije Guzica Ljudi!!!

--- Kraj citata ---
... pa kralju..valjda smo ovo prevazisli majki mu boziju imeprijalisticku>???

nema smilsa..ovde si zasticen kao beli medeved...kralj medeved...

ziveo kralj!!!!

Kralj ist Back-Bakic:
evo me bio sam na poslovno putovanje. pa nisam mogao da budem prisutan na vas forum

sasacg:
Sad si tu,a mi i dalje zeljno iscekujemo neke odgovore i savjete kako bi sto prije poceli da rastemo...Just shoot Kralju :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju