Ostalo > Offtopic
Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............
Manimal:
--- Citat: Kralj ist Back Oktobar 13, 2007, 12:27:43 posle podne ---Ovako, o kurama za mase i defku(kako kazes) ima razlicite faze. primer za masu ima Maximalna Androgena faza . ima Maximalna Anabolna faza. ( gde se koriste u prvu jako androgeni AAS ) a u drugoj max Anabolne faze koriste se islkjucivo anabolne AAs . Novo je kako sta raditi posle kure sa estrogena i Kortizola koji je jako zastupljen posle kure. koji razara misice i opadanje sve sto se steklo za vreme kure. onda kada tacno prestati dsa ciklus, sta raditi ocuvati zdravlje i pravovremeno(na vreme) uzimanja te PCT sa kortizol blokera. o whey zna se nema tu izmene-!! Vazno je sta se koristi od AAS kolko (doze) i kako i kada prestati i kada poceti novu kuru.
--- Kraj citata ---
Kratko i jasno, da ne moze biti jasnije! Bravo!!!!!!!!!
Ljubo Kralj prvak skoka u dalj!
H2SO4:
valja malo vizuelno docharat
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Kralj ist Back Oktobar 13, 2007, 01:52:10 posle podne ---Dosad ste svi plujalji na Kralja i sve , nemate obraz!! A sad ocekivate od mene da vam sve kazem!!!??? Obraz nije Guzica Ljudi!!!
--- Kraj citata ---
... pa kralju..valjda smo ovo prevazisli majki mu boziju imeprijalisticku>???
nema smilsa..ovde si zasticen kao beli medeved...kralj medeved...
ziveo kralj!!!!
Kralj ist Back-Bakic:
evo me bio sam na poslovno putovanje. pa nisam mogao da budem prisutan na vas forum
sasacg:
Sad si tu,a mi i dalje zeljno iscekujemo neke odgovore i savjete kako bi sto prije poceli da rastemo...Just shoot Kralju :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju