Ostalo > Offtopic
Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............
Kralj ist Back-Bakic:
Zdravo pedja, to da krecem sa pripreme nije tacno??? Molim te reci ko ti je dao tu informaciju. Napomenuo sam samo ako je sve ok i imam vremena i uslove da cu se mozda odluciti za Spremanje za Takmicenja u Maj 2008-me??? Ali nista nije odluceno i zacrtano?? Slike bice ovih dana(t.j. u Novembru.
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 18, 2007, 10:58:46 pre podne ---to kralju!!!!!!!
jedno pitanje..saznao sam da kreces sa pripreme...jel to tacno....kada...
i jel bi mogli da otvrimo novu temu..
BAKIC LJUBIVOJ-THE KING FROM MACEDONIA.
pa da vidimo..before and after pictures????
ziveo kralj!!!
--- Kraj citata ---
Kralj ist Back-Bakic:
Sad nesto o Hemiji. U kratkim crtama o Insulin i o IGF-1. Insulin koristi se max 4 nedelja sa toliko isto pauze. Najcesce i najbolje je onaj Brzo delujuci Insulin koristiti. ujutro 10i.u i posle trening 10i.u. (vise ne bi preporucio da se koristi u vecim dozama)!! A u danima kad se ne trenira samo ujutro 10-15i.u. Zamena insulina su Oralne(tablete) takozvana Oralna antidiabetika!! Glipizide (na primer).
IGF-1 koristi se isto 4-5nedelja Max i to bez Insulina ali moze sa GH da se kombinuje. uzima se onaj IGF-1 Long3. i doze su od 20-40mcg na 12sati dnevno. Ujutro i posle trening I.M.(intra muskularno)!! u trenirani misic-e!!!
Pedja_Petrovic:
woooooow...kraljeva biografija...!!!!!!!!
to kralje....
nego za spremanje..pa nemam pojma..ti si to rekao na nemackom jeziku kada si provalio da je medonjak leza,ili sta znam sta je bilo..pa sam citao...
MOZDA SAM POGRESIO KRALJU...ti si rekao da se spremas za swedsku 2008...
posto i ja imam plan da se spremam za swe...eto nam prilike da se sastanemo....zato sam pomislio..
no dobro...nije ni bitno...
kralju..ovo je super info...ziveo kralj..
nego nisi nista rekao o uizmnaju INSULIN+GH
Kralj ist Back-Bakic:
Da spomenuo sam to na Nemackom tada u taj tekst, ali kako stvari stoje momentalno nebi trebalo da se spremam za u Swedska na taj Grand Prix!! Ali mozda cu nekoga da spremam za tamo. Ali hteo bi da se vidimo i ispricamo!! Da upoznam Pedja Gladijatora. Sarcev Skola-Team Sarcev!!!
Manimal:
--- Citat: Kralj ist Back Oktobar 20, 2007, 02:27:29 posle podne ---Da spomenuo sam to na Nemackom tada u taj tekst, ali kako stvari stoje momentalno nebi trebalo da se spremam za u Swedska na taj Grand Prix!! Ali mozda cu nekoga da spremam za tamo. Ali hteo bi da se vidimo i ispricamo!! Da upoznam Pedja Gladijatora. Sarcev Skola-Team Sarcev!!!
--- Kraj citata ---
Pa zbog cega KRALJU, bodybuilding voli tebe, ti volis bodybuilding?!!!!!! Savrsena pobijednicka kombinacija. Sada si razocarao svoje fan-ove!
Real disapointment! :( :( :(
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju