Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (46/49) > >>

Kralj ist Back-Bakic:
Zaboravio, o MGF  to je za vas dole ljudi Svemir!!!!!!!!!!!!! A i nema ga da se kupi dole!! GH insulin je ok za vas Gospodo. A Pedja on moze da pokusa da proba ako hoce da sebi nadje i spuca(kako on kaze) MGF!!! Pa da ih posalje u Swedska sve takmicare kuci i bude Apsolutni POBEDNIK-SAMPION!!!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kralj ist Back  Oktobar 23, 2007, 12:28:49 posle podne ---Zaboravio, o MGF  to je za vas dole ljudi Svemir!!!!!!!!!!!!! A i nema ga da se kupi dole!! GH insulin je ok za vas Gospodo. A Pedja on moze da pokusa da proba ako hoce da sebi nadje i spuca(kako on kaze) MGF!!! Pa da ih posalje u Swedska sve takmicare kuci i bude Apsolutni POBEDNIK-SAMPION!!!

--- Kraj citata ---

to kralju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nadjem ja mgf pa ga zapucam....ne se boj..

a prosle godine sam trebao ici u swe..i sigruno bih bio ovreall...to su svi potvridli..ali ejbiga..cela rpica se zakomplikovala i na kraju sam treba da idem sam...a bas da idem sam u stanju u kojem se nalzi takmicar na dan takmicenja....jebiga..nije se za zajebavati..

ali MGF...

TO KRALJU....KRALJEVSKE INFO!!!!!!

STVARNO SI KRALJ

sasacg:
jbg mi ovde dole smo i dalje samo Zemljani,ali kraljevski svemir nam je ipak zivotni san...Nadam se da ces nam ti Kralju pomoci da ga dosanjamo...Mozda neka distribucija MGF da se odradi???Da se stupi u kontakt sa Miskovicem,pa da ga Delta stavi u asortiman proizvoda u Maxiju???

A Pedja uz MGF lagano na Olympiu...Nek' se cuva Jay!!!

Kralj ist Back-Bakic:
Ne boj se Pedja, nikad nije kasno !! Ides sad 2008me i pobedis Apsolutni i automatski dobijas Profi licencu!!! pa odma na NOC New York!! a???!!!

Kralj ist Back-Bakic:
Pedja nemoj sad od svadje( sto smo imali) na yu fitness i neprijateljstvo sad postanemo najbolji prijatelji o kolege!!!??????!!!!???  Nekad je tako!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju