Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (10/49) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Bakic_Ljubivoj-KRALJ  Jul 23, 2007, 03:30:12 posle podne ---Pa  zabranjeno je da se pise javno na forumima o takkvim stvarima, ako nesto napisem odma cete da me kritikujete i sve lose o meni!! Nezna kako covek svama???   J.bg  pravila vaseg foruma!!!!

--- Kraj citata ---
..

PA NIJE KRALJU.....TI I ONAKO NE ZIVIS U OVOJ DRZAVI GDE JE DONESEN ZAKON I GDE GA LJUDI POSTUJU I LJUBIMO NASU VLADU ZBOG TOGA.

JER DA NIJE DOSAO OVAJ ZAKON..PA JA NEZNAM STA BI MI BEZ NEJGA...KO BI KOGA ONDA....

ALI NEMA VEZE..MI SMO ZELJNI ZNANJA I JA SE ISKRENO NADAM DA CES DA OTVRIS SVOJE SRCE I DUSU I DA NAM PRENESS TO..

PA MAKAR I U TRECEM LICU JEDNINE!!!

dr_Jelena:
E ako vi muškarci ne znate gde da ga turite ... daj da na s neko prosvetli ...

J* zakon .... ko ga još poštuje ....

Brate, pričaj ... jadne mi žene ako nastavite da se bodete ..... ili AJSNPRICUJETE ....  :(

Bakic_Ljubivoj-KRALJ:
Pravila su tu takva sastavljena od Vlasnika i saradnici. A pravola su za da ih ima!! a ko hoce nek ih krsi-nepostuje itd...  
--- Citat: Ted Arcidi  Jul 23, 2007, 03:32:13 posle podne ---pravila su tu da bi se krsila,i nisu ista za sve, jel` tako Pedja?

--- Kraj citata ---

Ted Arcidi:
Pedja obecaj svecano da neces brisati

Pedja_Petrovic:

--- Citat: drjelena  Jul 23, 2007, 03:33:36 posle podne ---E ako vi muškarci ne ynate gde da ga turite ... daj da na s neko prosvetli ...

J* zakon .... ko ga još poštuje ....

Brate, pričaj ... jadne mi žene ako nastavite da se bodete ..... ili AJSNPRICUJETE ....  :(

--- Kraj citata ---

DOBRO DOLSA DR.

HVALA STO AKTIVNO UCETVUJETE U OVOM GOROSTASU OD PROBLEMA S AKOJIM SE SUOCAVAMO MI ODAVDE MALI I BEDNI CRVI ,NEUKI I ZA ZNANJE I PMAET ZAKINUTI.

HVALA VAM I JOS JEDNOM..DOBRO DOLSI

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju