Ostalo > Offtopic
Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Bakic_Ljubivoj-KRALJ Jul 23, 2007, 03:30:12 posle podne ---Pa zabranjeno je da se pise javno na forumima o takkvim stvarima, ako nesto napisem odma cete da me kritikujete i sve lose o meni!! Nezna kako covek svama??? J.bg pravila vaseg foruma!!!!
--- Kraj citata ---
..
PA NIJE KRALJU.....TI I ONAKO NE ZIVIS U OVOJ DRZAVI GDE JE DONESEN ZAKON I GDE GA LJUDI POSTUJU I LJUBIMO NASU VLADU ZBOG TOGA.
JER DA NIJE DOSAO OVAJ ZAKON..PA JA NEZNAM STA BI MI BEZ NEJGA...KO BI KOGA ONDA....
ALI NEMA VEZE..MI SMO ZELJNI ZNANJA I JA SE ISKRENO NADAM DA CES DA OTVRIS SVOJE SRCE I DUSU I DA NAM PRENESS TO..
PA MAKAR I U TRECEM LICU JEDNINE!!!
dr_Jelena:
E ako vi muškarci ne znate gde da ga turite ... daj da na s neko prosvetli ...
J* zakon .... ko ga još poštuje ....
Brate, pričaj ... jadne mi žene ako nastavite da se bodete ..... ili AJSNPRICUJETE .... :(
Bakic_Ljubivoj-KRALJ:
Pravila su tu takva sastavljena od Vlasnika i saradnici. A pravola su za da ih ima!! a ko hoce nek ih krsi-nepostuje itd...
--- Citat: Ted Arcidi Jul 23, 2007, 03:32:13 posle podne ---pravila su tu da bi se krsila,i nisu ista za sve, jel` tako Pedja?
--- Kraj citata ---
Ted Arcidi:
Pedja obecaj svecano da neces brisati
Pedja_Petrovic:
--- Citat: drjelena Jul 23, 2007, 03:33:36 posle podne ---E ako vi muškarci ne ynate gde da ga turite ... daj da na s neko prosvetli ...
J* zakon .... ko ga još poštuje ....
Brate, pričaj ... jadne mi žene ako nastavite da se bodete ..... ili AJSNPRICUJETE .... :(
--- Kraj citata ---
DOBRO DOLSA DR.
HVALA STO AKTIVNO UCETVUJETE U OVOM GOROSTASU OD PROBLEMA S AKOJIM SE SUOCAVAMO MI ODAVDE MALI I BEDNI CRVI ,NEUKI I ZA ZNANJE I PMAET ZAKINUTI.
HVALA VAM I JOS JEDNOM..DOBRO DOLSI
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju