Ostalo > Offtopic

Myostatin Bloker interleukin 15-THE BEST OFF.............

<< < (2/49) > >>

Bakic_Ljubivoj-KRALJ:
Pa vi imate Milosa za Ucitelja , kako da ne  znate??? Cudi me???  Ja mislim da znate ali krijete te informacije??? ili??

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Manimal  Jul 23, 2007, 02:19:42 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 23, 2007, 02:18:10 posle podne ---PA NEZNAMO JEBIGA...NISMO MI RAZVIJENA ZEMLJA KAO VI TAMO U MUNKENU..JBG..OVDE KOD NAS DOK DODJU INFO..MI SVI CRKNEMO OD NEKIH DRUGIH STVARI...ZATO SU BILDERI SA ZAPADA ZDRAVI..I FIZICKI I MENTALNO

--- Kraj citata ---

Hahahahahahahahahahah!!!
Dobro mi je jutro pocelo, hvala Pedja!

--- Kraj citata ---
...

A TAMO JUTRO BRATE U DIJSPORI??..OVDE PECENI PILICI PADAJU ZI VAZDUHA OD VRUCINE..

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Bakic_Ljubivoj-KRALJ  Jul 23, 2007, 02:19:48 posle podne ---Pa vi imate Milosa za Ucitelja , kako da ne  znate??? Cudi me???  Ja mislim da znate ali krijete te informacije??? ili??

--- Kraj citata ---
..

PA NEMAJU SVI MILOSA ZA UCITELJA....A NISMO JOS DOSLI DO TOG GRADIVA....TO SE UCI TEK U 4 RAZREDU...A MI SMO JOS UVEK NA GRADIVU ZA 2 RAZRED.....

AL JBG..JA SE NADAO POSTO TI IMAS BOLJE UCITELJE DA CES NAM ODATI TAJNE,ALI KESA....TI SEBICAN....NIJE FER..IMAS DOBROG UCITELJA I SADA SE HVALIS....

Manimal:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 23, 2007, 02:20:39 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 23, 2007, 02:18:10 posle podne ---PA NEZNAMO JEBIGA...NISMO MI RAZVIJENA ZEMLJA KAO VI TAMO U MUNKENU..JBG..OVDE KOD NAS DOK DODJU INFO..MI SVI CRKNEMO OD NEKIH DRUGIH STVARI...ZATO SU BILDERI SA ZAPADA ZDRAVI..I FIZICKI I MENTALNO

--- Kraj citata ---

Hahahahahahahahahahah!!!

--- Kraj citata ---
...

A TAMO JUTRO BRATE U DIJSPORI??..OVDE PECENI PILICI PADAJU ZI VAZDUHA OD VRUCINE..

--- Kraj citata ---

Ma da , samo je 08:22, i dobro je poslije vrucina koje smo i mi imali nedavno.

Nego Pedja, cujem da ti krvna slika ne moze biti bolja.
Svaka cast!!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Manimal  Jul 23, 2007, 02:22:34 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 23, 2007, 02:20:39 posle podne ---

--- Kraj citata ---

Hahahahahahahahahahah!!!

--- Kraj citata ---
...

--- Kraj citata ---

Ma da , samo je 08:22, i dobro je poslije vrucina koje smo i mi imali nedavno.

Nego Pedja, cujem da ti krvna slika ne moze biti bolja.
Svaka cast!!

--- Kraj citata ---
..

MA NIJE BRATE...NAPISAO SAM SE PIVA U SUBOTU KAO KRAVA PA MI SKOCILA OLIGOSPREMIJA!!!..TAKO DA SU I KRVNA ZRNCA UZTALASNA OD PIVE

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju