Multimedia > Slike/Muškarci

Dexter vs Ronnie "The Abs"!

<< < (3/4) > >>

Voja:
Tuzno je sto je danasnji bodibilding izasao iz okvira estetike , pa ovako fenomenalan bilder kao sto je Dekster izgleda kao beba naspram ove strvine Ronija. Ja sam malo staromodan pa su mi vrhunac bodibildinga Svarceneger, Franko Colombo, Zane, Milos Sarcev. Roni izgleda kao mutant i bice neouporedivo veci ako dozivi blagodeti dostignuca iz oblasti genetskog inzinjeringa,( mislim na zajebanciju sa miostatinom)

Pedja_Petrovic:
hehehehehh...vojo,mozda NASA radi neka ispitvnja na njemu...heheheh

MARKO DIMITRIJEVIC:
NASA  >>>>masa....he,he...slazem se sa Vojom...i nadam se da ce BB ici nekim lepsim tokom

drafter:

--- Citat: Voja ---Tuzno je sto je danasnji bodibilding izasao iz okvira estetike , pa ovako fenomenalan bilder kao sto je Dekster izgleda kao beba naspram ove strvine Ronija. Ja sam malo staromodan pa su mi vrhunac bodibildinga Svarceneger, Franko Colombo, Zane, Milos Sarcev. Roni izgleda kao mutant i bice neouporedivo veci ako dozivi blagodeti dostignuca iz oblasti genetskog inzinjeringa,( mislim na zajebanciju sa miostatinom)
--- Kraj citata ---

To Vojo majstore.... 8)  8)  8)  8)
Moj glas takodjer
Vide se uticaji stare skole
Pozdrav

Plazma_King:
ma moze da prica ko sta hoce ali Ronnie je najbolji...legendaran...nezamenljiv...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju