Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Bench press-kako se to radi ...

<< < (16/20) > >>

milan0507:
Hahaha nemoj Velimire, imaces ti jaci benc :D

Mare, oni su mahom jaci jer telo nadoknadjuje nemogucnost koriscenja nogu.Pogledaj im tezine na takmicenjima i bice ti jasno.
A Petar je prica za sebe, ozbiljna genetika i psihicka i fizicka snaga. Ko hoce da trenira powerlifting ima odlicne uslove kod njega u teretane za neke smesne pare. I imaju odlicnu atmosferu, svi se pomazu i kao jedna velika porodica su.

Hoop4Life:
Ja vezbam kod pere, teretana je pravljena za PL, profi sipke, profi klupe, lanci, letvice, rack.. tegova i vise nego dovoljno sve to za 2 soma...odnos cene kvaliteta mislim da nema bolje...

P:

--- Citat: milan0507  Jul 09, 2014, 04:48:06 posle podne ---Hahaha nemoj Velimire, imaces ti jaci benc :D

Mare, oni su mahom jaci jer telo nadoknadjuje nemogucnost koriscenja nogu.Pogledaj im tezine na takmicenjima i bice ti jasno.
A Petar je prica za sebe, ozbiljna genetika i psihicka i fizicka snaga. Ko hoce da trenira powerlifting ima odlicne uslove kod njega u teretane za neke smesne pare. I imaju odlicnu atmosferu, svi se pomazu i kao jedna velika porodica su.

--- Kraj citata ---
Znam znam ja kazem za njega, video sam ga i kod "nas" kad je gurao 180kg bench kao od sale mada je to davno bilo... mozda je sad i jaci :D a i Senkovic je opasan isto :)

milan0507:
Sad radi 3x10 sa 180kg :D

--- Citat: Hoop4Life  Jul 09, 2014, 08:12:56 posle podne ---Ja vezbam kod pere, teretana je pravljena za PL, profi sipke, profi klupe, lanci, letvice, rack.. tegova i vise nego dovoljno sve to za 2 soma...odnos cene kvaliteta mislim da nema bolje...

--- Kraj citata ---

Stvar je u tome sto su ono original ivanko tegovi i sipka, a cene te opreme su da se smrznes.I svi ostali tegovi su premereni u gram.

NPP:
Od kad si ti počeo da ideš kod njega, a ja počeo da ga pratim oduševljava me lik

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju