Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

BOL U RAMENU I VEZBE ZA NJEGOVO SANIRANJE

<< < (3/4) > >>

aragorn:
Ovako....

Ove vezbe se UVEK rade na kraju treninga,/narocito posle ramena i bench-a!!!!/ i NIKADA dan za danom.

Takodje se mogu raditi i kao trening za sebe.

Ali,APSOLUTNO NIKADA SA VECIM TEGOVIMA,VEC SA NAJMANJIMA TEGOVIMA U TERETANI!!!

Vodite racuna o tome ,jer su to VEOMA MALI MISICI ,KOJI UCVRSCUJU ZGLOBNU CAURU I TIME OMOGUCAVAJU NORMALNO FUNKCIONISANJE RAMENOG ZGLOBA.

Ovo ,stoga,JER SVIM POTISCIMA SE RAZVLACI ZGLOBNA CAURA RAMENOG ZGLOBA I TIME NARUSAVA NORMALNO FUNKCIONISANJE U RAMENOM ZGLOBU.

Otuda i bol u ramenu koji svi osecaju,A NAROCITO ONI KOJI RADE SA OZBILJNIJIM TEZINAMA BILO KOJU VRSTU POTISAKA.

Imajte ovo u vidu,JER 99 % BOLOVA U RAMENU SU BOLOVI TETIVA I MISICNIH TELA OVA 4 MALA MISICA ,A NE SAMOG RAMENOG ZGLOBA ILI DELTOIDEUS-A!!!

Poz

Pirat:
jbg ja sam ovo sa slika radio kao zagrevanje sa malim tezinama naravno, pred trening za ramena... i otkad ih radim ne osecam bolove u ramenima....i cini mi se da imam vecu kontrolu nad slobodnim tegom..sad ne znam...kazes da je bolje na kraju treninga? ok, onda...menjam rutinu.. probacu posle treninga

aragorn:
Veruj mi, da SVI AUTORITETI  I U BODYBUILDING-U I POWERLIFTING-U  OBAVEZNO PREPORUCUJU DA SE TE VEZBE RADE NA KRAJU TRENINGA.

Poz

aragorn:
i jos jedna stvar.

Nemojte da se zbunjujete ,ako ste gledali zadnji film Branch Warren-a,jer on radi jednu-dve ove vezbe ,stojeci, na pocetku treninga,ALI U CILJU ZAGREVANJA,I  SA MINIMALNIM TEZINAMA.

Znaci samo za zagrevanje se radi sa mini tezinama, KAD SE RADI ZA SNAGU, KAO I ZA SVAKI DRUGI MISIC, RADI SE PROGRESIVNO I SA SVE VECIM TEZINAMA,JER JE VEOMA BITNO DA OVI MISICI BUDU JAKI I TIME PRUZE NEOPHODNU POTPORU!!

Verujete da nema ozbiljnijeg takmicara koji ovo ne radi.

Ima nekih, koji nisu, pa su bili primorani da pod hitno pocnu,ne bi li ,uopste, bili u stanju da od bolova rade bilo koju varijantu potisaka!!!

HOCU, OVIM, DA KAZE,DA SU OVE VEZBE NA PRVI POGLED MOZDA SMESNE ,ALI SU NEPROCENJIVO VAZNE I KO GOD IH TVRDOGLAVO NE RADI,MOGU SA 100 % SIGURNOSTI DA KAZEM, DA CE DOCI DAN, KADA CE ZAZALITI ZBOG SVOJE TVRDOGLAVOSTI.

Svako vam dobro zeleci ,ja vas pozdravljam.

igor-bg:
Nadam se da nije problem sto pisem u staroj temi ...ali imam problema salevim ramenom  i radim ove vezbice....i mislim da je ova tema veoma bitna i da treba da je opet osvezena kako bi se opet videla jer je od velikog znacaja....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju