General Bodybuilding Discussion > Članci

Mala škola anatomije lokomotornog sistema

<< < (8/9) > >>

dr_Jelena:

--- Citat: Spale  Septembar 12, 2007, 05:05:02 posle podne ---Dobro ste dotakli i tu temu. Evo konkretno pitanje: zasto vecina doktora ima misljenje o suplementima kakvo ima? Da li se na fakultetu uopste prica o toj temi?

--- Kraj citata ---

Vidi Spale, ova tema stvarno nije mesto da pokrenemo to pitanje. Slobodno otvori takvu temu i nateraj lekare, članove ovog foruma da progovore ... Ovde pomenuta, ispašće OFF  :(

Ali, evo ja ću prva da ti odgovorim i ovde a i tamo (ako otvoriš):

Na fakultetu se jako malo priča o tome ... uopšte o alternativnim stvarima ... jer se tamo uglavnom vidja stara škola ... mada sam imala jednu asistentkinju, inače endokrinolog, koja nas je jedina upućivala na takve stvari i veliko joj hvala za podučavanje...
Nekolicina nas, koja je još na fakultetu koristila Internet je bila "prognana" (čitaj, čudaci) što je obraćala pažnju i na druge vidove tretmana osim konvencionalne (čitaj zapadne-anglosaksonske) terapije ...
Sve što ne spada u okvire školskih knjiga, naučila sam da tražim sa strane i da se obrazujem više od diplome...
Zato nekima i smeta moja svestranost ... ali medicinu volim ... zato i pokušavam da je razumem ;)

Spale:
Zadovoljan sam odgvorom;). Samo me zanimalo jesu li ljudi bezobrazni, ili se to stvarno ne uci. Jednostavno su me mnogo pogadjale izjave osoba koje se bave medicinom: "jedan momak je umro od proteina", "jednom momku su presadjivali kostanu srz zbog toga", "od toga se ne umire, ali se dobijaju vjestacki misici", "priznaj ako si uzimao kreatin, bolje da znamo". Ali sad znam da mogu da im oprostim:).

Spale:
Sto se ove teme tice, da li ima dodatnih linkova kad je u pitanju zglob lakta. Na istom sam imao dvije operacije, pa me zanima sta su to radili:)

dr_Jelena:

Nadji ekspertizu sa operacije ... da bih imala pravac kuda da te uputim ...
Postoji više hirurških zahvata na zglobu lakta .... samo zato ..;)

Nikola_M:
Bravo dr Jelena, lepa skolica za pocetnike!
Uzgred ja sam danas polozio anatomiju I - ( prvi deo podrazumeva ruku i nogu, thorax,abdomen i karlicu).
Glava, vrat i CNS su pri kraju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju