Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Fredrik Svensson's IPF World Record in benchpress (345,5 kg)

<< < (2/3) > >>

aragorn:
Do prosle godine se tolerisalo u IPF-u/narocito u Americi!!!/ da zadnjica bude u vazduhu tj da ima kontakt kozom ,ali da je tezinom u vazduhu.

Pocetkom ove su najavili da to nece vise tolerisati,ali kao sto se vidi po mnogobrojnim liftovima s pocetka godine ipak nije tako,bar kod najboljih takmicara......

Mislim da je bilo protesta i od strane liftera u Americi ,a i od strane drugih federacija na najavljeno poostrenje ,tako da, za sada, je to urodilo plodom....

Uostalom, videcemo....mozda su ipak najrealnija pravila u WBO federaciji,koja dozvoljava oslanjanje na prste kod bencha i umereno tolerise odizanje zadnice....

Milan J:

--- Citat: Ted Arcidi  Jul 31, 2007, 05:24:05 posle podne ---jako nema sta, samo me zanima vase misljenje, meni se cini da mu zadnjica nije sve vreme u kontaktu sa klupom, da li se to meni cini ili sam u pravu?

--- Kraj citata ---

Nezgodno je da komentarises takav benc, a da ne uvredis takmicara. I meni se cini da je zadnjica lebdela barem sekundu. Ali u svakom slucaju tip je jak.

Ovo je verovatno jedan od uspesnih pokusaja koji nikad nece biti verifikovan kao IPF rekord.

Milan J:

--- Citat: aragorn  Avgust 01, 2007, 08:59:32 pre podne ---Do prosle godine se tolerisalo u IPF-u/narocito u Americi!!!/ da zadnjica bude u vazduhu tj da ima kontakt kozom ,ali da je tezinom u vazduhu.

Pocetkom ove su najavili da to nece vise tolerisati,ali kao sto se vidi po mnogobrojnim liftovima s pocetka godine ipak nije tako,bar kod najboljih takmicara......

Mislim da je bilo protesta i od strane liftera u Americi ,a i od strane drugih federacija na najavljeno poostrenje ,tako da, za sada, je to urodilo plodom....

Uostalom, videcemo....mozda su ipak najrealnija pravila u WBO federaciji,koja dozvoljava oslanjanje na prste kod bencha i umereno tolerise odizanje zadnice....

--- Kraj citata ---

Ne postoji ni jedna federacija koje tolerise dizadnje zajednica. Jer to je jedno od nepromenljivih pravila benc presa u svim federacijama.

aragorn:
Citat :

"..da ima kontakt kozom ,ali da je tezinom u vazduhu."

Objasnio sam predhodno na sta sam mislio ,kad sam ono napisao,tako da primedba ne stoji.

Milan J:
Ako ima kontakt - nije dizanje. Pa ga odizanjem ne mozemo ni zvati, dragi Argon.

Ne mozes da malo dignes zadnjicu na bencu, da budes malo trudna, ili malo upisam. To su kategorije gde "ili jesi ili nisi".

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju