General Bodybuilding Discussion > Članci
10kg mase za 10 nedelja?
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
IDIOTHIZAM ;pisss; se na ovo...
Ja gulim godina a imam osjećaj da idem u rikverc a ovaj u 10 tjedana... ;rolf; ;rolf; ;rolf;
power1000:
Dobro vece svima,ali mogu vam reci da je to moguce.netreba se ljutiti na tipa.ja sam licno za 10nedelja 9 kg mase nabacijo a moj kolega cak 12kg.za to vreme.zavisi sta se konzumira i od treninga.recept sam dobijo od starog veterana iz Amerike.POZDRAV
H2SO4:
moguce je jedino ako su te drzali zakljucanog i podalje od fizidera duze vriejme u nekom surovom logoru. pa poslije kad udaris po zderanju sky is the limit
MAXX:
Ovo je klasican primer i potvrda onoga sto sam nedavno ovde napisao o magazinu Iron Man - jednom ocajnom, katastrofalnom djubretu od casopisa, koji moze da se dopada samo totalnim neznalicama i naivcinama, koji se u bodi-bilding razumeju kao Marica u onu stvar. Ovaj "clanak" koji se navodi u ovom postu je propaganda za knjige zasnovane na navodnom periodizovanom sistemu sa takozvanim X-Rep metodom treninga, koji su toboze izmislili urednici pomenutog casopisa (preko kojeg se ove knjige reklamiraju i prodaju).
Sto se tice sajta bodybuilding.com - u manjoj iil vecoj meri vazi isto.
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: power1000 Novembar 30, 2007, 07:10:41 posle podne ---Dobro vece svima,ali mogu vam reci da je to moguce.netreba se ljutiti na tipa.ja sam licno za 10nedelja 9 kg mase nabacijo a moj kolega cak 12kg.za to vreme.zavisi sta se konzumira i od treninga.recept sam dobijo od starog veterana iz Amerike.POZDRAV
--- Kraj citata ---
moze par slika, after and before??? hvala
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju