General Bodybuilding Discussion > Članci

MAXX interview: GVOZDENI RATNIK - PEĐA PETROVIĆ

<< < (10/13) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Shumadinac  Oktobar 19, 2007, 11:01:48 posle podne ---Posto MAXX nema internet prezentaciju, probacu ja neke delove da vam dostavim, ono sto mi deluje najbitnije.
Ili ako neko moze da se obrati gospodinu Risticu u ime foruma pa da dostavi drugi deo intervjua u potpunosti.
Ali, pravi clanak sa maksimalno realnim osvrtom na sve.

--- Kraj citata ---

buraz..hvala ti na brigi ili brizi jelte.....ja cu da rpicam sa risticem da mim posalje orginal interwew-a,tako da to bude lepo kao sto je prvi deo

Djolex:
Pedja jel ima BP negde Maxx da se kupi

MAXX:
Informacija upavo pribavljena od generalnog distributera: u Backu Palanku je poslato 26 primeraka, koji su distribuirani na ukupno 11 prodajnih mesta (6 novinskih trafika i 5 s.t.r-a)
U vezi ranijeg pitanja, Mladenovac je pokriven sa sedam Futurinih trafika, i na svaku je poslato po nekoliko primeraka.
Inace, svi clanovi foruma mogu dobiti casopis na kucnu adresu, po povlascenoj ceni, a potrebno je samo da se obrate na e-mail redakcije: maxx@verat.net

Pedja_Petrovic:
evo..i to smo resili...

Vladar:

--- Citat: MAXX  Oktobar 22, 2007, 02:18:00 posle podne ---Inace, svi clanovi foruma mogu dobiti casopis na kucnu adresu, po povlascenoj ceni, a potrebno je samo da se obrate na e-mail redakcije: maxx@verat.net

--- Kraj citata ---

Svaka cast! Koliko odmah cu da posaljem svoju narudzbu!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju