Ostalo > Offtopic

Viktor

<< < (3/12) > >>

Milan J:

--- Citat: Ted Arcidi  Avgust 02, 2007, 10:56:50 pre podne ---
--- Citat: Milan J  Avgust 02, 2007, 10:49:27 pre podne ---
Od kad ne mogu da se profesionalno bavim svojim sportom moeao sam da pocnem da pisem. Imam jos par pricica. Ljudi koji su ih citaju kazu da su dobre.

--- Kraj citata ---
kada si vec pomenuo , da te pitam kakva je situacija posle operacije, znam da treniras,ali ima li sanse da se ponovo takmicis?

--- Kraj citata ---

Ukratko (za ljude koji neznaju) ja sam imao diskus herniju u vratnom delu kicme. To cudo mi je stislo kicmeni stub 65% i bio sam isto toliko paralisan. Nisam osecao celo telo, hodanje slabo, ruke onako. Kolica bato.

Doktor mi kaze pre operacije da se ne nadam previse, da imam 3% sanse da prohodam, a da od sporta nema nista.

....

Sada sam oko 140 kila (na dan operacije sam bio 123) i cucnem 270 x 10, bencujem 205 x 11 i povucem 270 x 8. Ne bih isao na maksimume, ali to ti je i odgovor. Nema vise takmicenja za mene.

A imam lepu metalnu plocu u vratu i 4 srafa.

Vladar:
Sjajna prica, sjajno napisana, bas mi se svidjela, bravo Milane!

I hvala ti sto si ovako nesto podijelio sa nama!

Pozdrav

Milan J:
Hvala Vladar

U sledecu cu da ubacim i malo gorskog vijenca, za drustvo u cosku.

Salim se.

Hvala jos jednom.

Nella:
uh extra pricica...
a te recepte obavezno da podijeli sa nama...  :)

Milan J:
Evo za zeljanicu, staro, zdravo, tradicionalno jelo:

Pola kila spanaca i pola kila prazi luka naseckati i proprziti na maslinovom ulju u poklopljenoj serpi (4 - 5 l velicine). Posle 5 min otvoriti poklopac i dodati 500 g nekog starog sira, kao feta (moze 400 g feta i 100 g mocarela je jos ukusnije) i mesati i kuvati jos 2 - 3 min dok ne bude kasasta smesa. Sva mesanja drvenom kasikom - varjacom. D ase vidi da znamo znanje. Nikako fensi pomagaljke tipa "rostfree".

Naseckati 150 g slaninice na najsitinije komade i proprziti da budu res. Ocediti hrskavu slaninicu i suzdrzati se da je ne jedemo sad odmah jer je hebeno dobra.

Sada ukljuciti rernu na 200c.

U posudi ulpati 3 jaja pa dodati u smesu spamnac/luk. Zatim mesati i dodavati malo po malo kukuruznog brasna. Na kraju 100 g naseckane sveze nane.

Kad se to zgusne nauljiti pleh maslinovim uljem i pobrasniti i ravnomerno rasporediti smesu.

Pece se oko 45 min. Kad se izvadi iz rerne, sacekati 2 - 3 min da odstoji i iseci na kocke. Za sebe cosak i to najveci uvek.

Sluzi se sa hladnim jogurtom i spuste se roletne da nas ne vide komsije i dodju i pojedu nam sve. Zakljucati vrata i ignorisati zvonjenje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju