Ostalo > Offtopic
American girl
Milan J:
Nikakva gimnastika. odes u ambasadu i trazis vizu da vidis Ameriku.
ivan2big:
posto sam vec izvadio drugi pasos,da napisem da su me vec odbijali posto to pitaju na onom papircetu sto popunjavamo pre intrevjua,ili da iskuliram i napisem da nisu...?
nesto mislim,da oni cim vide da si vec odbijan da te oni vise ni ne razmatraju ozbiljno za vizu,to je neka moja pretpostavka,ne mora da je tacna,ali mislim da je logicna...
kikko:
--- Citat: ivan_nikolic Avgust 10, 2007, 01:45:57 posle podne ---posto sam vec izvadio drugi pasos,da napisem da su me vec odbijali posto to pitaju na onom papircetu sto popunjavamo pre intrevjua,ili da iskuliram i napisem da nisu...?
nesto mislim,da oni cim vide da si vec odbijan da te oni vise ni ne razmatraju ozbiljno za vizu,to je neka moja pretpostavka,ne mora da je tacna,ali mislim da je logicna...
--- Kraj citata ---
Nemoj da im pruzas tu informaciju :) Mogu oni tebe da provere ako im dune-ali boli ih bas...
Mene su odbili za Spaniju,iz cista mira,pre 4 god,i to preko agencije sam isao-iako sam imao samo 19-20 god
Odma sam izvadio novi pasos-jer nisam hteo da se vidi da sam odbijan ako budem trazio ponovo ili ako budem trazio za neku drugu zemlju..
I sa tim novim pasosem sam isao ponovo u Spaniju i prosle i ove god-pitanje dal bi dobio vizu da su videli da sam odbijan...
Poz
ivan2big:
hvala kikko,korisna informacija!
pozzzzzzzzzz
dr_Jelena:
--- Citat: Milan J Avgust 10, 2007, 11:14:34 pre podne ---GRESIS.
Ja tesko dajem obecanja. Neki umeju i da cene to.
--- Kraj citata ---
Onda sam ja stvarno special ... meni si svašta obećao ... ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju