Ostalo > Offtopic

Izvedem zenu na veceru

<< < (3/8) > >>

ivan2big:

--- Citat: dr_Jelena  Avgust 10, 2007, 03:29:56 posle podne ---
Pa znaš da većina njih nema ... (beep) da kaže ono što misli ... nego pada šliht !!! ;)

--- Kraj citata ---
zakljucak ti i nije na mestu.
a sto mislis da ne moze da se kaze"vidi obicnu devojku sa svetskim sampionom"?
ja bih pre rekao da je to postovanje i respekt prema milanu...
svetski prvak ne mora da bude lep,dovoljno je sto je SVETSKI PRVAK ILI SVETSKI REKORDER.. na isto mu dodje!

dr_Jelena:

Ivane, mislim da Milan tačno zna na šta sam ja mislila ... zato se nije našao prozvanim ...

Uopšte se komentar nije odnosio na njega lično nego je uopšten ... ajd' pročitaj ga još jednom i razumećeš o čemu pričam ... slobodno primeni i na druge aspekte života ...

Milan J:

--- Citat: ivan_nikolic  Avgust 10, 2007, 03:36:40 posle podne ---
--- Citat: dr_Jelena  Avgust 10, 2007, 03:29:56 posle podne ---
Pa znaš da većina njih nema ... (beep) da kaže ono što misli ... nego pada šliht !!! ;)

--- Kraj citata ---
zakljucak ti i nije na mestu.
a sto mislis da ne moze da se kaze"vidi obicnu devojku sa svetskim sampionom"?
ja bih pre rekao da je to postovanje i respekt prema milanu...
svetski prvak ne mora da bude lep,dovoljno je sto je SVETSKI PRVAK ILI SVETSKI REKORDER.. na isto mu dodje!

--- Kraj citata ---

Cekaj bre!

Ko nije lep? Jasno se secam kad mi mama rekla da sam lep..Na neki nacin... Njoj... Zadnji put 1976. Kaze mama da sam lep kao andjeo. Evo i danas se ljudi krste kad me vide.

Dok me nisu zamenili u bolnici bio sam lepa beba.

U oznovnoj skoli sam bio toliko ruzan da deca nisu htela da se igraju samnom, pa mi mama vezivala sniclu oko vrata da se barem psi lutalice igraju samnom

:)

ivan2big:
 :D :D :D

ivan2big:

--- Citat: dr_Jelena  Avgust 10, 2007, 03:39:11 posle podne ---
Ivane, mislim da Milan tačno zna na šta sam ja mislila ... zato se nije našao prozvanim ...

Uopšte se komentar nije odnosio na njega lično nego je uopšten ... ajd' pročitaj ga još jednom i razumećeš o čemu pričam ... slobodno primeni i na druge aspekte života ...

--- Kraj citata ---
nema potreba da mi sugerises u kojim segmentima zivota da koristim koji izraz,imam dovoljno zivotnog iskustva da znam kad sta da koristim...
ako mi treba tvoja sugestija trazicu ti je otvoreno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju