Ostalo > Offtopic

Sta vi mislite o ovom momku?

<< < (7/12) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kekka ---
--- Citat: marko ---Kao prvo to takmicenje Kup Beograda i nije takmicenje ,vec jedana lakrdija ....tako da ne treba ni komentarisati takmicare....Najtuznije je sto je sve vise takvih takmicenja...svako moze da bira pravila,sudije...uzas...
--- Kraj citata ---

Ja bash mislim da treba da ima vishe takmicenja jer to koristi popularizaciji ovog sporta. Naravno ti i pedja necete ucestvovati na svim takmicenjima, jer necete to fizicki moci da ispratite, ali treba da se takmice i neki koji su slabijeg izgleda od vaseg, ali ovaj decko je preterao...
--- Kraj citata ---
...naravno da da...ali ako se uzme u obzir da te organizatore boli ona stvar za takmicenje i takcmcare i da im je bitna samo financjska dobit..ond ato vise nema veze

Kekka:
Pa sto se tiche organizacije bilo kog takmicenja, uvek se gleda materijalna dobit, ali to se ne moze menjati...  

Ja bih ipak voleo vishe takmicenja.. i definitivno bi voleo da ljudi budu ipak malo samokriticni i realniji   :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kekka ---Pa sto se tiche organizacije bilo kog takmicenja, uvek se gleda materijalna dobit, ali to se ne moze menjati...  

Ja bih ipak voleo vishe takmicenja.. i definitivno bi voleo da ljudi budu ipak malo samokriticni i realniji   :D
--- Kraj citata ---
....stari,ti nemozes da shvatis sustinu problema.......a meni se bas sada i e ubedjje tebe zasto ej to tako kako je...

ali evo ti samo jedan kljucni problem...CEMU VISE TAKMICENJA KADA NE MOZEM NI NA 2 OSNOVNA DA SAKUPIMO DOVOLJAN BROJ TAKMICARA...

ko kaze da nema takmicenja..evo imas ovde kod mene svake goidne u nekoj vukojebeni koaj se zove mladenovo i to je selo sa 1500-2000 stanvnika..i tamo jeda likredovno organizira mladenovo open....
brate...pa to treba videti...tamo sam jedno otisao i veruj da me je bilo sramota....mene koi je sedo u publici...bilo me je sramota...

takmcari su uglavnom bili trakotristi sa obliznje farme tj VU karadjordjevo ako znas gde je to.....

takmcinej sa traktorsite i soferre i jos kada to sve zacinis sa gomilom klinaca koji naginju ka anoreksiji.......NISI U PRAVU..jer kako sam ti vec rekao.....zbog toga sto na takvim takmcienjima budale koje su iskomplekisrane sa svojim izlgedom traze priliku  mesto...

Kekka:
Priznajem... upravu si ...    :roll:  :roll:  :roll:

Pobedio si me na iskustvo.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Kekka ---Priznajem... upravu si ...    :roll:  :roll:  :roll:

Pobedio si me na iskustvo.
--- Kraj citata ---
...e moj stari...sta sam se ja svega nagledao u svom zivotu ovde...

i dobro akzes..to ej isksutvo..aliv eoma lose.na zalost

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju