Ostalo > Offtopic

VELIKA CAST ZA MENE!!!!!!

<< < (4/5) > >>

Markoni:

--- Citat: MR.BIG ---Markoni, reci mi molim te, jel ti saljes postove da nakupis ovih zvezdica sto vise???
 Mislim, bez uvrede, ali kakvo je ovo pitanje malopre? Ako nismo bili jasni onda ne znam sta smo???

Ovo mozemo nazvati i "spam" a ti kao "moderator bi takve postove trebalo da brises, mislim ,ako zelimo ozbiljan forum.
--- Kraj citata ---

ma za...e me za zvezdice , a to sto pise moderator to nije do mene , nego vidim da pise da je tako i na drugim forumima(mislim zabrana) ali nijedan strani bodibilding forum na kome sam ja registrovan ne trazi registraciju da bi imao pristup informacijama sa tog foruma pa npr. bodybuilding - ov forum pa ni teretana ne traze  reg. , pa zato pitam mozda nisam dobro razumeo sta ste mislili .

Pedja_Petrovic:
gle markoni.....milosev forum trazi registraciju,jos 4 foruma gde ja odlazim traze registraciju na koju cekas odobrenje nekada i 2-3 dana...recimo anbolex itd...znaci...oni to rade iz odredjenih razloga..kojih..nije me briga..ali me je briga za ovaj forum....

znaci,koliko vidim raspolozenje svih je da se uvede to,da se mora registrovati pa onda pregled foruma itd.......

ja ne vidim razlog zasto da ne...

uostalom...ako neke nece da se registruje..e onda taj i ima neki problem

Markoni:

--- Citat: pedjos ---gle markoni.....milosev forum trazi registraciju,jos 4 foruma gde ja odlazim traze registraciju na koju cekas odobrenje nekada i 2-3 dana...recimo anbolex itd...znaci...oni to rade iz odredjenih razloga..kojih..nije me briga..ali me je briga za ovaj forum....

znaci,koliko vidim raspolozenje svih je da se uvede to,da se mora registrovati pa onda pregled foruma itd.......

--- Kraj citata ---

ok samo nisam shvatio , mislio sam da niste mozda ironicni .

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---
--- Citat: pedjos ---gle markoni.....milosev forum trazi registraciju,jos 4 foruma gde ja odlazim traze registraciju na koju cekas odobrenje nekada i 2-3 dana...recimo anbolex itd...znaci...oni to rade iz odredjenih razloga..kojih..nije me briga..ali me je briga za ovaj forum....

--- Kraj citata ---

ok samo nisam shvatio , mislio sam da niste mozda ironicni .
--- Kraj citata ---
:wink:  :wink:  :wink:  :wink: ...everything is on control..

MR.BIG:
Ma da Markoni , sve je OK, ne ljuti se : )

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju