Ostalo > Offtopic
VELIKA CAST ZA MENE!!!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Markoni ---pedja aj ga pitaj da nam da neki pass za njegov sajt . :D :D
ili makar neki njegov clanak :D
--- Kraj citata ---
...kako to mislis.???
--- Kraj citata ---
a to on naplacuje savete preko tel. ja mislio za uclanjenj na sajt uff al ih dere i treba , aj ga pitaj da posalje neki clanak , stari novi sve jedno ?
--- Kraj citata ---
....GLE MARKONI...TO JEL ON NAPLACUJE ILI NE STVARNO NE ZNAM..VERUJ MI....SVE STO JE MENI REKAO SU VELIKE STVARI...NISTA MI NIJE TRAZIO....NISTA...CAK JE REKAO NI HVALA NE TREBA DA MU KAZEM,JER JE...njegove reci.....ON MENI POMOGAO ZBOG TOGA STO JE HTEO.....
ma gle on je covek fenomen..stvarno je neverovatan..to nemozes ni da zamislis....kolikom pozitivnom energijom zraci....
a oko tekstova...pa vidi...ja se nadam da ce ovaj forum sto pre da poveca broj usera....i samim tim mislim da ce MILOS DA BUDE POCASNI CLAN OVOG FORUMA....TJ....ETO..MALO EXLUZIVE.....TREBALO BI DA BUDE OVDE NA FORUMU...A TO PRETPOSTAVLJAM DA ZNATE SVI STA BI ZNACILO ZA SVE NAS OVDE
Markoni:
--- Citat: Markoni ---pedja aj ga pitaj da nam da neki pass za njegov sajt . :D :D
ili makar neki njegov clanak :D
--- Kraj citata ---
...kako to mislis.???
--- Kraj citata ---
a to on naplacuje savete preko tel. ja mislio za uclanjenj na sajt uff al ih dere i treba , aj ga pitaj da posalje neki clanak , stari novi sve jedno ?
--- Kraj citata ---
....GLE MARKONI...TO JEL ON NAPLACUJE ILI NE STVARNO NE ZNAM..VERUJ MI....SVE STO JE MENI REKAO SU VELIKE STVARI...NISTA MI NIJE TRAZIO....NISTA...CAK JE REKAO NI HVALA NE TREBA DA MU KAZEM,JER JE...njegove reci.....ON MENI POMOGAO ZBOG TOGA STO JE HTEO.....
ma gle on je covek fenomen..stvarno je neverovatan..to nemozes ni da zamislis....kolikom pozitivnom energijom zraci....
a oko tekstova...pa vidi...ja se nadam da ce ovaj forum sto pre da poveca broj usera....i samim tim mislim da ce MILOS DA BUDE POCASNI CLAN OVOG FORUMA....TJ....ETO..MALO EXLUZIVE.....TREBALO BI DA BUDE OVDE NA FORUMU...A TO PRETPOSTAVLJAM DA ZNATE SVI STA BI ZNACILO ZA SVE NAS OVDE
--- Kraj citata ---
ma ne mislim na to sto je tebi pomogao nego gledao sam njegov sajt pa pod trening video da naplacuje savete preko fona i tu nema nista lose i treba kada zna toliko , a bilo bi super da postuje i na ovom sajtu , a ja radim na povecanju naseg clanstva ali znas kako je u Srbiji svi misle da znaju najbolje pa koga god posavetujem u teretani da se registruje i da pita nesto sto ga zanima oni se zacude kao kako im to govorim kada oni sve znaju o BB i kako ja to da im kazem ja koji treniram 2 godine a oni 5-6 godina , a ja ih presisao odavno . mada ima onih koji redovno posecuju i citaju ali se ne registruju ali raguliscu ja to , radi se i na reklami i po drugim sajtovima . :D :D :D :D
Pedja_Petrovic:
znam tu pricu...ali u svakom slucaju svi su dobrodosli na forum....svako ovde moze da dopriniese razvoju foruma....pa cak i sa svojim prististvom...
znaci sto nas god vise bude to ce forum da napreduje i onda ide sve po redu....
Vojislav:
ma ne mislim na to sto je tebi pomogao nego gledao sam njegov sajt pa pod trening video da naplacuje savete preko fona i tu nema nista lose i treba kada zna toliko, a bilo bi super da postuje i na ovom sajtu , a ja radim na povecanju naseg clanstva ali znas kako je u Srbiji svi misle da znaju najbolje pa koga god posavetujem u teretani da se registruje i da pita nesto sto ga zanima oni se zacude kao kako im to govorim kada oni sve znaju o BB i kako ja to da im kazem ja koji treniram 2 godine, a oni 5-6 godina, a ja ih presisao odavno.
--- Kraj citata ---
Ja treniram u teretani od 1998. godine i trudio sam se kad god vidim nekog pocetnika da ga posavetujem, ali od kako mi se desilo da me par pocetnika, koji su skroz nepravilno radili vezbe u teretani i rizikovali da se ozbiljno povrede, poslalo u P**** M******* ja sam prestao da obracam paznju na njih i od sada im samo pomazem ukoliko zatraze moj savet. Zato sam podigao i ovaj sajt da bih mogao da pomognem sto vecem broju mladih koji tek pocinju da treniraju po raznim teretanama, da bi bilo sto manje povreda u teretanama, a sto vise uspesnih sportista i rekreativaca!
Hvala Vam svima koji mi u svemu tome pomazete slanjem vasih postova na ovaj forum i slanjem fotografija u galerije!
Mada ima onih koji redovno posecuju i citaju ali se ne registruju, ali regulisacu ja to, radi se i na reklami i po drugim sajtovima. :D :D :D :D
--- Kraj citata ---
Ja sam vec preduzeo vrlo radikalne korake da povecam broj registrovanih clanova, pa sam ogranicio pristup galerijama fotografija i foruma na samo registrovane korisnike!
Postavio sam i ja jos neke reklame po nekim drugim mojim sajtovima sad vezano za ovaj forum, pa vidi recimo gde sam bacio reklamu za ovaj forum na sajtu www.zurke.org ;-)
Pedja_Petrovic:
na ovo sto si uradio ne treba ni trositi reci....bravo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju