Ostalo > Offtopic
Kradja Telenora
TTgirl:
Evo zasto vise ne koristim karticu...
Ne znam da li se nekome desilo vec nesto slicno,ali:petak uvece,moj racun je bio 354 din.Bukvalno sam prespavala i ni pipnula mob.,i sledeci dan stize poruka od istog tog telenora da je limit prekoracen ,raun 28000,00din.i da blokiraju karticu u pon. :shock: :evil:
Ja znam jedno sto je sigurno-a to je da necu da platim za nesto sto nisam uradila:)
anyway....imao neko slican problem..???
Pirat:
zovi telenor servis , reci operaterima sta se desilo, da provere stanje racuna jos jednom!!! neka ti provere i listu poziva koje si imala i kao i duzinu razgovora poruke itd( sve se moze dobiti) - nisam do sada cuo da se to desilo bas tako drasticno nekome..ali ovo bih ja uradio... i naravn jos jednom proveri da li se neko petljao oko tvog telefona...u svakom sucaju nemoj nikako da placas nista dok ne proveris ovo ostalo...
H2SO4:
mozda klonirana kartica - dvije ili vise kartica isti broj i naravno sve na tvoj racun.
listing ce ti sve rec
dr_Jelena:
Upravo tako ... nekad moraš biti uporan i dosadan da isteraš svoje sa Telenorom ....
Prijateljica je moja imala sličan, ali ni upola drastičan problem sa Mobtelom ...
Samo ne odustaj !!! :P
Sansei:
Da ti nije neko zvao hotline sa tvog telefona dok si ti spavala?Ja sam ko klinac stalno to caletu radio. :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju