General Bodybuilding Discussion > Članci

Zasto Lurch ne raste - Trening za visoke ljude

<< < (4/15) > >>

Ted Arcidi:
ne bi trebalo to da se desava, drzi glavu tj pogled visoko i idi zadnjicom unazad kao da sedas na stolicu da ne kazem na wc solju,i onda ne bi trebalo da dolazi do savijanja

Nikolans:
hvala, probacu od sutra.

MR.BIG:
Sram me bilo , tek sad procitah ovaj tekst ........... izvini Vladar  :oops: :oops: :oops:

Ostadoh bez reci, tekst odlican i ....... ti ne bi trebalo da se zalis. Rado bih menjao ovih 178 i 92kg za tvojih 205 cm i 150 kg. 

Visoki tipovi uvek imaju nesto sto ne stima , ili nezgrapne ruke, bangave noge  :D  ali kada sam ne tako davno video Vladara u zivo ...... ostao sam sokiran ..... sve na svom mestu ..... nacrtano. Plus kada smo usli u jedan prepun restoran odmah su nasli mesto za nas a covek se nije ni namrstio vec sve na osmeh ...... Da se naljutio isppraznili bi restoran ...........

Vladar:
Hvala Veliki, drago mi je da ti se dopada materijal koji sam priredio, prevod je malo grub, ali vjerujem da je sustina razumljiva.

Takodje se nadam da cemo ukoliko ti obaveze budu dozvoljavale ubrzo i ponoviti druzenje ili na Bogetice ili nedje juznije!

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
205cm i 150kg haahhahaha majko mila, što je ovo neka šala???

Pa ja bi neku sliku?! Ja sam mislio da sam ja visok, sad vidim zašto Vladar stalno kuka, respekt još jednom, vjjerujem na riječ Mr. Big-u, a ako si za daj da vidimo kako si uspio sa tom nevjerojatnom kolicinom mesine  :lol: izgradit tako visok kostur...

Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju