General Bodybuilding Discussion > Članci

Zasto Lurch ne raste - Trening za visoke ljude

<< < (12/15) > >>

Pirat:
^ znaci naizmenicno...   ali prvo triceps ;bravi;.... ;b and b; ...    jes cuo Sale ;tsak; hehehe svidja mi se jako ova nova ponuda smajlija ...bas su cool ;smoke; hehe

sasacg:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 24, 2007, 06:02:15 pre podne ---
--- Citat: sasacg  Novembar 23, 2007, 09:50:21 posle podne ---Meni je bolja varijanta gde odvojeno radis,nego na istom treningu i biceps i triceps...Posle 10-12 serija bicepsa,ipak mozda previse umoris ruke da bi triceps odradio kako treba :wink:

--- Kraj citata ---

sale.....kada se neko od,ico da vezba bic i tric na jednom trenignu...uvek se vezba veci misic...tj tripes prvi..

to kao da radis ledja i tripces i radis tricpes pre ledja.

ali to nije tako sada bitno..

ja od kada sam poceo da radim ruke skupe..ALI PRAVLINO...onda se negde moze i doci..

nema razloga da se radi recimo 12 serija tricpesa pa onda ides na bic..

to je greska..

aj probajte jednu seriju tric..pa drugu bic...i tako u krug..

hehehhehe...jbt..dokle cu tajne da odahem

--- Kraj citata ---

Ovo je odlican nacin da se izbegne ono o cemu sam gore pricao...Mislim da je 99% onih koji rade bic+tric na istom treningu radi prvo 10-ak serija bicepsa do otkaza,a ona ruke otezaju nenormalno i triceps ode u pishu :lol: :lol:

Bravo za odavanje tajni :wink:

Pedja_Petrovic:
pa i ja sam radio tako..na zalost..

i sale je u  pravu..nikada ne mozes da odradis drugi vezbani misic na trenigu kao prvi..jednsotavno..mozes biti motivrian koliko hoces..ali ne ide  kraj

big v:
Vladar fenomenalan tekst kao i uvek detaljno lepo sroceno,ali nije ni to nego tvoji gabariti naizad neko visok vise se neosecam kao vanzemaljac naime visok sam 202 i trenutno imam oko 105kg vidi se da treniram ali nista posebno,naravno kad mi veliki kazemo da pojedemo i do kilo mesa za obrok niko nam neveruje ali brate kako finansijski postizes.Trenutno sam na bolovanju ali vec od sledece nedelje cu da probam sve sto sam ovde procitao. ;ohoooo;

adis88:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 24, 2007, 06:02:15 pre podne ---
--- Citat: sasacg  Novembar 23, 2007, 09:50:21 posle podne ---Meni je bolja varijanta gde odvojeno radis,nego na istom treningu i biceps i triceps...Posle 10-12 serija bicepsa,ipak mozda previse umoris ruke da bi triceps odradio kako treba :wink:

--- Kraj citata ---

sale.....kada se neko od,ico da vezba bic i tric na jednom trenignu...uvek se vezba veci misic...tj tripes prvi..

to kao da radis ledja i tripces i radis tricpes pre ledja.

ali to nije tako sada bitno..

ja od kada sam poceo da radim ruke skupe..ALI PRAVLINO...onda se negde moze i doci..

nema razloga da se radi recimo 12 serija tricpesa pa onda ides na bic..

to je greska..

aj probajte jednu seriju tric..pa drugu bic...i tako u krug..

hehehhehe...jbt..dokle cu tajne da odahem

--- Kraj citata ---
tako je najbolje ja to radim vec 4 mjseseca i imam znatan napredak...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju