General Bodybuilding Discussion > Članci

Zasto Lurch ne raste - Trening za visoke ljude

<< < (13/15) > >>

igor-bg:
Sad sam tek video ovaj text...i pozdrav za Vladara..odlican text sobzirom da sam i ja visok momak...korisni saveti pogotovo za cucanj...mada generalno nemam problema sa radom na raspravama, a pogotovo sa tezinama  ni na bencu ni na cucnju..cak i dok sam bio nenormalno skiny :D

@ Supeermen ...brate ne da si ga napisao nego svaka cast...bas je tako svaka rec.

Urlacher:
2 m, 103 kg.. 80kg čučanj, mučenje.. 100 kg benč, oči ispadaju..  svaka čast na textu, i topicu.. Vladar stavljaj neku sliku da te vidimo, stvarno 150 kg na 2 m zvuči zastrašujuće!! :D

Polomac:
Vecina visokih ljudi koje sam trenirao ,imali su problem sa izvodjenjem cucnjeva,povijajuci se preterano napred prebacujuci teret na ledja.
Problem smo uveliko resevali prelaskom na rad na Smit masini,koja jednostavno svojim radijusom pokreta usmerava vezbaca na pravu putanju.

DB9:

--- Citat: Polomac  Maj 19, 2010, 04:41:34 posle podne ---Vecina visokih ljudi koje sam trenirao ,imali su problem sa izvodjenjem cucnjeva,povijajuci se preterano napred prebacujuci teret na ledja.
Problem smo uveliko resevali prelaskom na rad na Smit masini,koja jednostavno svojim radijusom pokreta usmerava vezbaca na pravu putanju.

--- Kraj citata ---
bas tako doktore...i ja sam istu muku mucio ali dok se malo razgiba covek i udje u pokret na smitu..posle sve ide kao po loju. i probao sam super slow ponqavljaja noge odvaljuju a nema povijanja kao kad se nakaci neka veca tezina.

Polomac:

--- Citat: DB9  Maj 19, 2010, 06:42:04 posle podne ---
--- Citat: Polomac  Maj 19, 2010, 04:41:34 posle podne ---Vecina visokih ljudi koje sam trenirao ,imali su problem sa izvodjenjem cucnjeva,povijajuci se preterano napred prebacujuci teret na ledja.

--- Kraj citata ---
bas tako doktore...i ja sam istu muku mucio ali dok se malo razgiba covek i udje u pokret na smitu..posle sve ide kao po loju. i probao sam super slow ponqavljaja noge odvaljuju a nema povijanja kao kad se nakaci neka veca tezina.

--- Kraj citata ---
Upravo tako..i najbitnije misici za koje se radi trening budu maximalno pogodjeni.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju