Ostalo > Offtopic
Postoje li trenuci kada ...
kikko:
--- Citat: natasha_bg Avgust 18, 2007, 09:54:20 pre podne ---Ne volim kad sam previse emotivna i kad me sve dotice.E tad bi zavalila sama sebi samarcinu da se naucim pameti :D
Ne volim kad bez potrebe reagujem isuvise impulsivno.Posle kad se oladim,vidim da sam samo napravila budalu od sebe :?
Ne volim sto nekad hocu odmah sve.Ako se nesto ne uradi istog trenutka,odma kao da mi je sve palo u vodu.
Jao ima puno toga sta ne volim kod sebe,al necu da vam kazem :twisted:
--- Kraj citata ---
Ovo kao da je izaslo iz mojih usta....
Dodao bih jos:Ne volim sto ponekad tudju nesrecu prozivljavam kao svoju (valjda jer sam ribe u hor :))Ne volim kad za sve,pa i najmanju glupost moram da se iscimam ko konj,dok drugi za to isto glatko prolaze... ..Kad polazem ispit,uvek moram da naucim sve,maxsimalno za 10 da bi polozio-ako se kojim slucajem desi da nesto preskocim-UVEk ce mi doci bas to sto nisam ucio...................Ima jos ponecega ali nije ni bitno.......
natasha_bg:
Pa eto ima nas i slicnih.
Ti si riba ja sam rak pa mozda je to zbog toga :D
Ted Arcidi:
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 18, 2007, 12:09:49 posle podne ---ja uzivam u sebi....
jos malo pa cu da pocmem da onanisem sam na sebe.....
groaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
--- Kraj citata ---
he he bar ce ti ljubav biti uzvracena, nema greske
Nikolans:
--- Citat: kikko Avgust 18, 2007, 12:28:43 posle podne ---
--- Citat: natasha_bg Avgust 18, 2007, 09:54:20 pre podne ---Ne volim kad sam previse emotivna i kad me sve dotice.E tad bi zavalila sama sebi samarcinu da se naucim pameti :D
Ne volim kad bez potrebe reagujem isuvise impulsivno.Posle kad se oladim,vidim da sam samo napravila budalu od sebe :?
Ne volim sto nekad hocu odmah sve.Ako se nesto ne uradi istog trenutka,odma kao da mi je sve palo u vodu.
Jao ima puno toga sta ne volim kod sebe,al necu da vam kazem :twisted:
--- Kraj citata ---
Ovo kao da je izaslo iz mojih usta....
Dodao bih jos:Ne volim sto ponekad tudju nesrecu prozivljavam kao svoju (valjda jer sam ribe u hor :))Ne volim kad za sve,pa i najmanju glupost moram da se iscimam ko konj,dok drugi za to isto glatko prolaze... ..Kad polazem ispit,uvek moram da naucim sve,maxsimalno za 10 da bi polozio-ako se kojim slucajem desi da nesto preskocim-UVEk ce mi doci bas to sto nisam ucio...................Ima jos ponecega ali nije ni bitno.......
--- Kraj citata ---
probaj da se saosecash, a ne da se uzivljavash u tudje probleme. ovo prvo je mnogo bolje za tebe, a da drugi ni ne primete razliku. ;)
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 18, 2007, 12:09:49 posle podne ---ja uzivam u sebi....
jos malo pa cu da pocmem da onanisem sam na sebe.....
groaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
--- Kraj citata ---
hahahahahaha pedja pedja
pa stvarno...mislim...manje droge - ne prilici jednom sportisti :P
mada...
to bi i licilo na tebe nekako
jesi citao o onom sto je onanisao i pio sopstveno seme zbog visokog sadrzaja proteina u njemu????
uuuu,gde ide ovaj svet
lol
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju