Ostalo > Offtopic

Postoje li trenuci kada ...

<< < (5/8) > >>

gabi:
PEDJA  PA TI SI PRAVI GEJ
:):):)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: gabi  Avgust 18, 2007, 03:03:50 posle podne ---PEDJA  PA TI SI PRAVI GEJ
:):):)

--- Kraj citata ---

DERPE HA??????

pa nez\nam..jedino ako mi neko nije zavukao patku kada se napijem na nekoj zuraiji...

NISTA...VIDI OVAKO.

OTICICU JA DA URADIM BRIS SA ANUSA PA TI JAVIM...

TTgirl:
Hmmm...da vidimo...
Ne volim sto sam tvrdoglava ko mazga...mada to ponekad i nije tako losa stvar...ali PONEKAD:)
Ne volim sto sam previse osetlijva...sto me pogadjaju stvari zbog kojih neki drugi glavu ne bi okrenuli...
Ne volim sto se lako vezujem za ljude...
Vecinu vremena volim cinjenicu da sam zensko i uzivam u njoj,ali na momente pomislim da je vama muskarcima mnogo lakse pa
samim tim i da bih mnogo vise volela da sam musko:D:D:D
Zatim...ne volim sto...bezim od sukoba.Covek se sa mnom ne moze posvadjati zglavno:D lol

I jos svasta nesto,sto necu da piskam:P

Nikolans:
heh, ja se bash mogu posvadjati....:)

postoji isto jedna stvar kod mene, a to je napumpavanje koje jako brzo prelazi u eksploziju a tada nastaje haos za onoga ko me nije poslushao kada sam mu/joj (uglavnom zensko) rekao da prestane.

TTgirl:

--- Citat: Nikolans  Avgust 18, 2007, 03:28:13 posle podne ---heh, ja se bash mogu posvadjati....:)

postoji isto jedna stvar kod mene, a to je napumpavanje koje jako brzo prelazi u eksploziju a tada nastaje haos za onoga ko me nije poslushao kada sam mu/joj (uglavnom zensko) rekao da prestane.

--- Kraj citata ---

Hihi...sa mnom ne bi mogao;):D 8)..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju