Ostalo > Offtopic

Postoje li trenuci kada ...

<< < (7/8) > >>

Milan J:
ne volim kad nemam posao
ne volim kad ne treniram
ne volim kada mislim da nisam ucinio sve sto sam mogao
ne volim kad sam navalentan

gabi:
OTICICU JA DA URADIM BRIS SA ANUSA PA TI JAVIM...

ha ha ha ha ha.....nemoj...

...bolje nemoj...
:):):):):)

gabi:

--- Citat: Nikolans  Avgust 18, 2007, 03:28:13 posle podne ---heh, ja se bash mogu posvadjati....:)

postoji isto jedna stvar kod mene, a to je napumpavanje koje jako brzo prelazi u eksploziju a tada nastaje haos za onoga ko me nije poslushao kada sam mu/joj (uglavnom zensko) rekao da prestane.

--- Kraj citata ---

nikola ,koga si ti to napumpao u skorije vreme??????
:P:P:P:P:P

Pirat:

--- Citat: dr_Jelena  Avgust 18, 2007, 02:11:34 posle podne ---
--- Citat: pirat  Avgust 18, 2007, 03:07:14 pre podne ---DUPLI STANDARDI, SRODNE DUSSE, TREBA LI SVE ZNATI.... OVA TEMA... jes ti to raskinula s deckom? :lol: neki ljubavni problemcici?  :lol: salim se...

--- Kraj citata ---

Psst, nisam ja s njim, nego on sa mnom ... ili će kad pročita sve ovo.... xaxaxaxa ;)

Šalim se i ja ... nego, odakle ti ideja uopšte da ja imam dečka?
Nije ti palo na pamet da soliram ili da sam udata ???

p.s. Teme su samo inspirisane razgovorom koji sam vodila sinoć ... a ne proizvod mog stanja ... :P

--- Kraj citata ---
inspirativni razgovori sa deckom ...dok je raskidao sa tobom hehehe  :lol: :lol: :lol: salim se... ne znam doktorka , stvarno , lupio sam... ili imas ili nemas decka , ili soliras ili ne soliras, il si udata ili nisi ,....uostalom...znas kako kazu- ili jesi ili nisi ... :P

thor:
generalno mrzim sto sam skorpion( u podznaku isto )

zamislite scenu ustanete iz kreveta i imate 300 ideja kako da provedete dan,
200 puta se tog istog dana zamjerite nekom(uglavnom na poslu) ali i na ulici i u trgovini
100 puta mrzite sve oko sebe a i samoga sebe jer...

taka mi znak

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju