General Bodybuilding Discussion > Članci
RAT KOJI NE SMEMO IZGUBITI
Polomac:
Mr.Big-ne cuvajte x-fit ljubomorno za sebe,sirite ga kao i znanje koje steknete citajuci ga. Polomac-znanje dajem,x-fit ne dam,bree!
MR.BIG:
Ma to je onako vise pesnicki bilo receno :D Naravno da su mi svi primerci na polici ....
Polomac:
:lol:
KoRn-90:
Tekst me je stvarno odusevio.Svaka cast!
marsovka:
--- Citat: MR.BIG Avgust 21, 2007, 01:02:26 pre podne ---
Da nastavimo sa našim medijima. Jeste li primetili da u skoro svakoj emisiji o zdravoj ishrani , a i takve emisije su retke, jedan od gostiju obavezno mora da bude makrobiotičar, drugi je vegetarijanac a treci ....... treći ne jede ništa. Dobro, malo karikiram stvari ali to je to. Voditeljka (u 99% slučajeva je voditeljka a ne voditelj) je po pravilu ’elegantno popunjena’ i kroz celu emisiju kuka kako će i ona morati da proba sve te savete o ishrani koje nam saopštavaju bledunjavi i koščati gosti.
--- Kraj citata ---
Desetak godina nisam pratila nijedan medij, sem interneta. U poslednje 2 godine tu i tamo pogledam neku emisiju, kada odem kod mame procitam neke novine na temu zdravog zivota. Nisam bas ni iznenadjena, ali stanje je takvo da ce vam svako reci da zna da nije zdravo jesti meso s tim sto neki mogu da se suzdrze da ga ne jedu, neki i ne osecaju neku narocitu potrebu za istim, a neki pak ne mogu da odole.
A voditeljke, pa neke su i mrsave (sto ne znaci da nemaju masti za skidanje i da im fali misica, nemam pojma ne obracam paznju na njihov izgled...)
Mada, ima i pomaka. Desilo se da na nekoj novosadskoj televiziju uhvatim tipa koji govori o bodidildingu (mislim da je to bio miki VELIKI sa pansport foruma), a i onaj dr. feelgood se dosta medijski ekponira. Ipak, jos unvek gubimo bitku sa vegetarijancima, makrobioticarima. Ja i njih ipak saslusam i ubacim od njihovih recepata nesto u svoj jelovnik.
Moja mama redovno kupuje casopis zdrav zivot. U njemu imate ocene za namirnice na skali od 0 (mozda ide i u minus) pa do 10. Sve sto ima u sebi belancevine zivotinjskog poreklo nema bas neke visoke ocene. Da imam kod sebe te casopise prepisala bih vam te ocene.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju