Ostalo > Offtopic
Drugi način ishrane
PitBull:
Daj brate jede ziv krompir???!!!! :? :? :? :? :?
8848:
Ma sve jede živo, nikakva obrada. Samo PRIRODNO.
Nego, ajde razumem da vas boli k.... za njega, nego čovek ima uticaj i na ljude oko sebe. Evo moj drug, takođe maratonac rešio da se baci malo na isti ovaj način ishrane.
Kad sam otvorio ovu temu cilj mi je bio da objasnimo čoveku da greši, ne samo zbog njega već prvenstveno zbog njegovih budućih "sledbenika".
Pedja_Petrovic:
[/quote]
jao to bi bilo divno, da se fino druzimo i razmenjujemo nutricionisticka iskustva, cool
[/quote]
imali smo tako jednog..ali pogledaj u poptisu od teda arcidija sta je napisao svima nama za kraj...
pa onda komentarisi
H2SO4:
--- Citat: PitBull Avgust 22, 2007, 04:32:11 posle podne ---Daj brate jede ziv krompir???!!!! :? :? :? :? :?
--- Kraj citata ---
pa da, onako neopran blatnjav sa korom direktno iz zemlje izvadjen gura u glavu
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 22, 2007, 04:53:04 posle podne ---
--- Citat ---jao to bi bilo divno, da se fino druzimo i razmenjujemo nutricionisticka iskustva, cool
--- Kraj citata ---
imali smo tako jednog..ali pogledaj u poptisu od teda arcidija sta je napisao svima nama za kraj...
pa onda komentarisi
--- Kraj citata ---
ma tu je ta druzina, nadziru situaciju
PitBull:
--- Citat: 8848 Avgust 22, 2007, 04:41:28 posle podne ---
Kad sam otvorio ovu temu cilj mi je bio da objasnimo čoveku da greši, ne samo zbog njega već prvenstveno zbog njegovih budućih "sledbenika".
--- Kraj citata ---
Ali kako ces ti nekome ko hoce da sledi tog coveka objasniti da to ne valja? reci maratoncu da malo razmisli svojom glavom po pitanjui toga....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju