Ostalo > Offtopic

X3M forum = burek forum...NIKAKO!!!!

<< < (4/10) > >>

sasacg:

--- Citat: Ted Arcidi  Avgust 23, 2007, 03:22:33 posle podne ---brate ako ti ne znas o cemu ja govorim,glupo je da ti bilo sta objasnjavam...samo mislim da znas i o cemu govorim i o kome govorim

--- Kraj citata ---

Pretpostavljam,ali mislim da ti ne shvatas situaciju 100%,zato ti kazem napisi mi pm...

Ted Arcidi:

--- Citat: Vojislav  Avgust 23, 2007, 03:26:20 posle podne ---Ja ne znam. Aj meni napisi na PM ako ne smes vec ovde javno?! :D

--- Kraj citata ---
vidi sinak takve prozivke sta ja smem javno ili ne smem bi mogao u cetiri oka da me pitas

sasacg:

--- Citat: Ted Arcidi  Avgust 23, 2007, 03:29:15 posle podne ---
--- Citat: Vojislav  Avgust 23, 2007, 03:26:20 posle podne ---Ja ne znam. Aj meni napisi na PM ako ne smes vec ovde javno?! :D

--- Kraj citata ---
vidi sinak takve prozivke sta ja smem javno ili ne smem bi mogao u cetiri oka da me pitas

--- Kraj citata ---

jbt,pa nije mislio da ne smes,nego da ti je mozda neprijatno da to uradis javno,mislim na pominjanje imena...

A da se malo smire strasti????
Sve smo cini mi se objasnili preko pm-a ili smo bar na putu da to sredimo...Svi znamo sta je i kako je,nije nista katastrofalno,samo treba da se potrudimo da nam forum bude jos bolji...

poz svima

Ted Arcidi:
ok brate ,ja sam ti odavno rekao da nisam tu da miniram forum,ako se secas

sasacg:

--- Citat: Ted Arcidi  Avgust 23, 2007, 03:43:56 posle podne ---ok brate ,ja sam ti odavno rekao da nisam tu da miniram forum,ako se secas

--- Kraj citata ---

Sve OK...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju