Ostalo > Offtopic
X3M forum = burek forum...NIKAKO!!!!
milosh031:
Бајићу ти си очито покушао да направиш неку спрдњу са том ценом струје...ил шта ти ја знам већ...
Ако имаш нешто конкретно на тему да кажеш реци :wink:
Milan J:
Mala je razlika izmedju uredjivacke politike foruma i cenzure u offtopicu ako se brisu postovi.
Sve sto nije za nigde drugde je offtopic. Brisao bih samo ako ugrozava pravila foruma (uvredljivo, poziv na nacionalnu mrznju,...)
A i ja obozavam oftopic. To mi dodje kao espreso sa drugarima. Malo tracarenja i nazad na poso.
PitBull:
--- Citat: PitBull Avgust 23, 2007, 08:09:06 posle podne ---moderatori jednostavno (koliko ja shvatam) hoce da kazu da je ovo BB i Fitness forum, i pretpostavljam da se svi oni slazu da treba da postoji offtopic kao mesto za druge diskusije, ali se u tim drugim diskusijama preteruje postavljanjem bas bas besmislenih tema i pisanjem istih takvih postova, jednostavno ovaj forum nije namenjen za to...
i vec je diskutovano vise puta da nekim postovima i temama nije mesto ovde nego na burek, bgd cafe i drugim forumima koji su za to namenjeni...
--- Kraj citata ---
Човече оффтопик је само један делић овог форума (1 од 23 подфорума)....и тај подфорум је и намењен за такве "бесмислене" дискусије!
п.с. А које то теме по теби нису бесмислене а да су оффтопик (тј да су нису о бб)
[/quote]
Nisam ja rekao da je glupo da se diskutuje ili da ne treba, nego jednostavno je mozda previse toga....ali inace naravno da offtopic treba da postoji...
milosh031:
А како да оценимо да ли је превише тога?
Па нећемо сад да правимо лимит колко топика сме да се отвори и колико постова у сваком сме да буде и шта је дозвољено а шта не!
Људи у том делу форума пишу све оно што нема везе са бб а таквих тема је превише и логично је да буде прилично активан тај део форума!
ivan2big:
--- Citat: Milan J Avgust 23, 2007, 07:48:51 posle podne ---
--- Citat: ivan_nikolic Avgust 23, 2007, 02:09:43 posle podne ---bravo salecg konacno da neko od moderatora primeti tu pojavu...
izbacite ceo offtopic sa foruma!
od sad samo bb,fitness i ostale srodne stvari!
pozdrav
--- Kraj citata ---
Azasto bi nekom smetao offtopic? Mislim da je ignorisanje dovoljno dobro resenje ako nekom smeta.
--- Kraj citata ---
mozda sam se ja previse radikalno izrazio kada sam rekao da off topic treba ukinuti...ali da ga treba na neki nacin ograniciti-treba..jel iskreno,u poslednje vreme kad god na kliknem na "Prikaži nepročitane poruke od moje poslednje posete " dobijem samo niz tema kojima nije mesto ovde i to tako ide u nedogled...
smatram da postoji dovoljno foruma na uzduz i popreko w.w.w. pa ko zeli takvu vrstu cavrljanja nece biti uskracen ni najmanje...
ovakvih foruma kakav je nekad bio x3mforum sam zeljan...i tema o kojima zelim da razgovaram...
razumem ja svaciju zelju da ponekad podele izmedju sebe neku offtopic temu ali ovo je premasilo granicu dobrog ukusa!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju