Ostalo > Offtopic

Preterivanje sa OFF topicima

<< < (4/9) > >>

thor:
i ovo ce da se pretvori u beskrajne diskusije :?
mr.big sta je po tebi off? kada stavis slike tvojih macaka ili kada neko pise o tenkovima?zenske guze mozda?ili kada ja pisem o 10 najgorih filmova o bodybuildingu?
ja sam clan u mozda najacem forumu evrope (bodybuildingszene.de) i tamo imate tonu tema koje spadaju u off, a forum funkcionira i to odlicno. ja sam kao i uvijek za demokraciju, svako ima pravo da pise o cemu hoce , sve dok je to u skladu sa propisima foruma
ja sam prevodio satima da bi samo par ljudi procitalo moje clanke pod clanci, u offu je druga slika :shock:
ja licno mislim da off treba ostati a sama kvaliteta textova ce ionako biti ovisna o tome koliko ljudi to cita, ako nekoga ne zanima off onda jednostavno to i ne cita, neka cita nesto drugo
pozz

MR.BIG:

--- Citat: Milan J  Avgust 23, 2007, 10:51:59 posle podne ---
--- Citat: MR.BIG  Avgust 23, 2007, 10:51:05 posle podne ---Vreme je za nove definicije za off topic ........

Asocijacija i sl tema ima na sledecem sajtu a tamo su cak glavne a ne off

www.crnarupa.com

--- Kraj citata ---

Jel ti to pokusavas da budes grub prema meni?

--- Kraj citata ---

Ne , zasto pitas .......

MR.BIG:

--- Citat: thor  Avgust 23, 2007, 11:05:31 posle podne ---i ovo ce da se pretvori u beskrajne diskusije :?
mr.big sta je po tebi off? kada stavis slike tvojih macaka ili kada neko pise o tenkovima?zenske guze mozda?ili kada ja pisem o 10 najgorih filmova o bodybuildingu?
ja sam clan u mozda najacem forumu evrope (bodybuildingszene.de) i tamo imate tonu tema koje spadaju u off, a forum funkcionira i to odlicno. ja sam kao i uvijek za demokraciju, svako ima pravo da pise o cemu hoce , sve dok je to u skladu sa propisima foruma
ja sam prevodio satima da bi samo par ljudi procitalo moje clanke pod clanci, u offu je druga slika :shock:
ja licno mislim da off treba ostati a sama kvaliteta textova ce ionako biti ovisna o tome koliko ljudi to cita, ako nekoga ne zanima off onda jednostavno to i ne cita, neka cita nesto drugo
pozz

--- Kraj citata ---

Imamo i jedan forum kao sto je Milosev na kojem ni nema OFF-a, nema ni reci koje bi ukazivale na neku bezobrastinu , sve se sankcionise i odlicno funkcionise

Mi imamo off ali kao sto rekoh teme za djacki leksikon nisu za ovaj off

Milan J:

--- Citat: MR.BIG  Avgust 23, 2007, 11:18:42 posle podne ---
--- Citat: Milan J  Avgust 23, 2007, 10:51:59 posle podne ---
--- Citat: MR.BIG  Avgust 23, 2007, 10:51:05 posle podne ---Vreme je za nove definicije za off topic ........

Asocijacija i sl tema ima na sledecem sajtu a tamo su cak glavne a ne off

www.crnarupa.com

--- Kraj citata ---

Jel ti to pokusavas da budes grub prema meni?

--- Kraj citata ---

Ne , zasto pitas .......

--- Kraj citata ---

Tako mi je izgledalo.

No nema veze.

Sustina je da offtopic regulise sam sebe. Ko je ne citan on ce da smanji pisanje. Ko stavlja reklame ili vredja bice banovan. Nema cenzure.

Ako hoces tako onda tyreba napraviti uputstvo sa dozvoljenim temamamu offtopicu ili tako nesto. Ne zezam se.

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: medonjak  Avgust 23, 2007, 10:04:26 posle podne ---SI !

--- Kraj citata ---
Je'l ovo neka zajebancija ili stvarno si glasala za "DA"
Bog te vidija...mora da se meni vrti u glavi...broj 50 i nešto....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju