Ostalo > Offtopic
Preterivanje sa OFF topicima
KoRn-90:
Mislim da off topic ne bi trebao da uopste bude na ovakvom forumu.
Milan J:
--- Citat: KoRn-90 Avgust 24, 2007, 02:15:52 pre podne ---Mislim da off topic ne bi trebao da uopste bude na ovakvom forumu.
--- Kraj citata ---
ZASTO TAKO MISLIS?
accountkiller99:
--- Citat ---Da li se preteruje sa kolicinom off tema i poruka na X3M forumu???
--- Kraj citata ---
Sto se kolicine tice, mozda i jeste problem, jer trecina poruka na ovom forumu ide u "Offtopic" podforum.
Ako smem da primetim, situacija polako (ali temeljito :D) postaje sve napetija u ovoj temi, a inicijator toga je sasacg. Odmah da se ogradim :), nista te ne optuzujem, Sasa. ;) Naprotiv, i neka si. Svi redovnici ovog foruma znaju koliko si azuran administrator, te necu sumnjati u tebe kako god da zavrsi ova tema. Ipak, ti si otvorio ovakvu temu, a ne neki spammer ili flamer, pa se mozda treba malo ozbiljnije zapitati oko ovoga...? :?
Vec sam dao predlog, 1) Neka admini napisu detaljan pravilnik "Offtopic" podforuma, ili 2) Ugasite "Offtopic" podforum.
Ja sam za to da nema "Offtopic" podforuma, al' ko pa mene pita. :D Otvori glasanje, i neka traje 30 dana, recimo. ;)
Ugledajmo se na Miskov forum? - Tamo nema mesta za offtopic. :)
EDIT:
Ne, nisam glasao za tebe u onoj "I Like You..." temi. Glasao sam za Vladara. :mrgreen:
accountkiller99:
--- Citat: Milan J Avgust 24, 2007, 03:02:48 pre podne ---
--- Citat: KoRn-90 Avgust 24, 2007, 02:15:52 pre podne ---Mislim da off topic ne bi trebao da uopste bude na ovakvom forumu.
--- Kraj citata ---
ZASTO TAKO MISLIS?
--- Kraj citata ---
Paa... Svrsishodno, ovaj forum bi se i te kako brze i efikasnije razvijao. ;) Mozda je zato tako mislio? :P
Ajde da je ovo neki forum za racunare, pa bi "Offtopic" podforum bio i te kako pozeljan... Ali PRIRODA OVAKVOG FORUMA jednostavno ne vapi za "Offtopic" podforumom! - Imamo "Sexy", "Slike/Žene", "Slike/Muškarci", "Slike članova i članica foruma", "Ostali sportovi", "Powerlifting/Strongman", "Borilački Sportovi", "Ženski kutak", "Članci", "Bodybuilding Takmičenja". Dakle, i te kako imamo prostora za relaksaciju (ogranicen, ali fakat da je dovoljan ;)). Kao sto rekoh, priroda ovog foruma je takva da jednostavno ne trazi Bog zna kol'ko "Offtopic" kutak.
8848:
Grešite kad kažete da ne treba da postoji offtopic.
Kad su ljudi stalno na forumu, stalno se dopisuju sa nekim drugim ljudima, onda dobiju želju da sa tim ljudima prodiskutuju i o nekim drugim stvarima koje ne spadaju ni u jednu od glavnih tema foruma. Zato i postoji offtopic. Kad ga ne bi bilo onda bi forumaši često na ovim drugim podforumima skretali sa tema i na taj način bi drastično opao kvalitet foruma. Svaka tema bi bila zatrpana off-om. Tad bi jedini način da se očuva kvalitet bilo masovno brisanje svake poruke koja skreće sa teme, što bi moglo da otera dosta ljudi sa foruma (ako smatraju da im se stalno brišu poruke, a da su neki drugi članovi privilegovani i da se njima retko briše). Ovako je tu offtopic gde može da piše ko šta oće (osim vređanja, reklamiranja i sl) i to omogućava da ostali podforumi budu čistiji. Kom se off ne čita taj će da ga preskoči, kom se čita čitaće i rešen problem.
To bi bilo moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam, neko će se složiti, neko neće.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju