Ostalo > Offtopic
Preterivanje sa OFF topicima
Milan J:
A gde ti je burek u glasanju. Pa povod za diskusiju je bio da ovo lici na burek forum a ne ovo sto je u pitanju.
sasacg:
--- Citat: Shumadinac Avgust 23, 2007, 10:15:09 posle podne ---A zanimljivo je da vecina vas ima najvise poruka u OFF-u (ili u galeriji forumasa koja se veoma cesto i ne razlikuje od offtopic rubrike)...
hm
--- Kraj citata ---
Evo npr moje statistike...
Najpopularniji forumi po porukama:
Dodaci Ishrani/Suplementi 787
Steroidi 775
Offtopic 727
Trening sa tegovima 464
Slike članova i članica foruma 380
Nutrition 346
Muški Bodybuilding 238
Slike/Muškarci 217
X3M HeadQuarters 106
Dakle 727 offtopic poruka naspram 3478 ostalih ne-offtopic poruka i plus jos 587 poruka koje su nesvrstane po ovim grupama,ali koje isto tako nisu off...Znaci 4065 normalnih i samo 727 poruka u forumu offtopic...tj. u procentima 17.88% off-a i 82.12% ostalih poruka...Nije lose,a :lol:
p.s. jbt cime se ja bavim :lol:
sasacg:
--- Citat: Milan J Avgust 23, 2007, 10:24:16 posle podne ---A gde ti je burek u glasanju. Pa povod za diskusiju je bio da ovo lici na burek forum a ne ovo sto je u pitanju.
--- Kraj citata ---
Samo se ti zajebavaj :lol: :lol:
Milan J:
Nije bas zajebancija ali zvuci. Zadnja dva topica ti nisu na istoj liniji. Ovaj drugi, noviji je super lajt varijanta prvog a sluzice kao krunski dokaz za onaj masivni (masni) burek post.
Mada nema veze. Gledano iz moje perspektive ja na off svracam na "kafu". Ako mi nije interesantno, necu da svracam.
O ishrani i steroidima me mrzi vise da citam. BB mi nije bas bas sport broj 1. Fitnes... Onako.
Milan J:
SVE DRUGE TEME 3223 tema 78107 poruka
OFF TOPIC 803 teme 23735 poruka
Ne izgleda mi kao da off bas toliko cveta
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju