Ostalo > Offtopic

Preterivanje sa OFF topicima

<< < (2/9) > >>

Milan J:
A gde ti je burek u glasanju. Pa povod za diskusiju je bio da ovo lici na burek forum a ne ovo sto je u pitanju.

sasacg:

--- Citat: Shumadinac  Avgust 23, 2007, 10:15:09 posle podne ---A zanimljivo je da vecina vas ima najvise poruka u OFF-u (ili u galeriji forumasa koja se veoma cesto i ne razlikuje od offtopic rubrike)...

hm

--- Kraj citata ---

Evo npr moje statistike...

Najpopularniji forumi po porukama:

Dodaci Ishrani/Suplementi      787   
Steroidi                                    775   
Offtopic                                    727   
Trening sa tegovima                   464   
Slike članova i članica foruma       380   
Nutrition                                    346   
Muški Bodybuilding                       238   
Slike/Muškarci                          217      
X3M HeadQuarters                   106

Dakle 727 offtopic poruka naspram 3478 ostalih ne-offtopic poruka i plus jos 587 poruka koje su nesvrstane po ovim grupama,ali koje isto tako nisu off...Znaci 4065 normalnih i samo 727 poruka u forumu offtopic...tj. u procentima 17.88% off-a i 82.12% ostalih poruka...Nije lose,a :lol:

p.s. jbt cime se ja bavim :lol:

sasacg:

--- Citat: Milan J  Avgust 23, 2007, 10:24:16 posle podne ---A gde ti je burek u glasanju. Pa povod za diskusiju je bio da ovo lici na burek forum a ne ovo sto je u pitanju.

--- Kraj citata ---

Samo se ti zajebavaj :lol: :lol:

Milan J:
Nije bas zajebancija ali zvuci. Zadnja dva topica ti nisu na istoj liniji. Ovaj drugi, noviji je super lajt varijanta prvog a sluzice kao krunski dokaz za onaj masivni (masni) burek post.

Mada nema veze. Gledano iz moje perspektive ja na off svracam na "kafu". Ako mi nije interesantno, necu da svracam.

O ishrani i steroidima me mrzi vise da citam. BB mi nije bas bas sport broj 1. Fitnes... Onako.

Milan J:
SVE DRUGE TEME   3223 tema        78107 poruka

OFF TOPIC              803 teme        23735 poruka

Ne izgleda mi kao da off bas toliko cveta

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju