Ostalo > Offtopic

4000 članova and .........THE BEST OF-HIGHLIGHTS!!!!!!!!!

<< < (8/15) > >>

H2SO4:
insistiram da moderatori reaguju i da se prestane sa ovim nedolicnim ponasanjem izvesnih pojedinaca, koje prije svega ne prilici ovom sportskom forumu. sve u svemu malo ozbiljnosti nece skodit nikome.
gajim velike nade da ce moj predlog biti uvazen
do skorog vidjenja
hvala i pozdrav

Milan J:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Avgust 28, 2007, 12:34:37 posle podne ---
--- Citat: Milan J  Avgust 28, 2007, 10:12:14 pre podne ---Ko casti rucak?

--- Kraj citata ---

pa izlgeda da cumorati ja...

nema frks..milane ako dodjes u ns....ja castim....ali posto cu da budem sa tedom...on i ja smo na dijeti....pijemo samo pivo......jebiga..ko ce nas trojicu naraniti...i napojiti..idi bre...pa nije mi tata dzaja!!!

--- Kraj citata ---

Jedna od stvari koje cenim kod strongmana i moje kategorije u powerliftingu je sto nema dijete. Barem nema dijete za smanjivanje tezine :)

Ko rece rucak?

puppeter:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Avgust 28, 2007, 06:17:00 posle podne ---
--- Citat: puppeter  Avgust 28, 2007, 05:55:11 posle podne ---
e pa drugari svaka cast...

e kad se samo setim.........

--- Kraj citata ---

cega jbt??....rakije ljute i kuvanijeh jaja???

--- Kraj citata ---

haha...cega???

evo ovoga...
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,1188.0.html
hihihihi

sasacg:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Avgust 28, 2007, 03:40:22 posle podne ---da se ne zaboravi...

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,6442.0.html

--- Kraj citata ---

jbt pa ja ovo prvi put vidim :lol: :lol: VRHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...Definitivno ulazi u top 5 foruma :lol:

Vladar:
Postavljene su neke sjajne teme iz proslosti.... ulazak Velikog u nase zivote, ali mislim ipak da je ovaj forum vrlo ozbiljan i prije svega informativan. To svakako stoji za nas najozbiljniji podforum  AAS & co gdje ljudi koji su krenuli sa tom pricom uvijek imaju maksimalno dobre i precizne informacije od ljudi koji zaista znaju i iza kojih stoji veliko iskustvo.

Izdvojicu jedan skoriji savjet koji ce potvrditi moje tvrdnje, a od gospodina je koji pored toga sto je uspio da rasturi svojim intelektualnim bravurama i neke ex-bodybuilding-sampione a sad samozvane naturalce po nekim drugim forumima ovdje je uvijek spreman da pruzi kvalitetean savjet iz oblasti dopinga, kao i svih drugih oblasti od znacaja na ovom forumu...

--- Citat: H2SO4  Avgust 09, 2007, 11:26:27 pre podne ---veliki debeli zli matori i perverzni dinabol u znojavoj i ispovracanoj potkosulji... no comment...ma prekrizi ga odma. 
zena ciji izgled plijeni. winstrol! ..ali ali ... sumnjiv moral.

i na kraju turanabol. zdrava fina vitka curica iz bavarskih kotlina, rumenih obraza, duge plave kose i svasta jos. vjerna supruga a jos bolja kuvarica.( i ronioc i padobranac)

--- Kraj citata ---

8) 8) 8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju