Ostalo > Offtopic
4000 članova and .........THE BEST OF-HIGHLIGHTS!!!!!!!!!
H2SO4:
ma to sve treba banovat
Pedja_Petrovic:
dolazak VLADARA u nase redove!!!!!!!
u velikom stilu veliki covek..
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,1254.msg22537.html#msg22537
Pedja_Petrovic:
--- Citat: H2SO4 Avgust 28, 2007, 06:57:58 posle podne ---insistiram da moderatori reaguju i da se prestane sa ovim nedolicnim ponasanjem izvesnih pojedinaca, koje prije svega ne prilici ovom sportskom forumu. sve u svemu malo ozbiljnosti nece skodit nikome.
gajim velike nade da ce moj predlog biti uvazen
do skorog vidjenja
hvala i pozdrav
--- Kraj citata ---
cao ivane
duboko sam razocran tvojim ponsanjem,Ako ne volis palacinke i nukleranu bilogiju onda si to moga da kazes na suptilniji nacin.ovako su moje emocije duboko povedjenje ali s obzirom da sam znao kavi ste vi balkanci ljudi nisam se nadao ni boljem.ipak se ja drzim svojih francuza mada ni oni ne vole palacinke ali zato imam jednog kolegu sa fakulteta sa primnjenu umetnost sa kojim cesto idem na kroasane.i tebi u inat i ime cu da kazem.zove se zan-zak,i mnogo je maskularniji od tebe.
blakanci..fuj..
domindzenja
H2SO4:
poshtovani Predzak
ni ja nesto ne volim balkance, cak kao bivshi balkanac veoma veoma se stidim svog porekla i nekako pokusavam tu moju tamnu stranu da obojim paletom troplih boja. zato se i bavim slikarstvom sve u svemu.
bilo kako bilo ja sam veci francuz od tebe! za razliku od tebe i tog tzv Zan-Zaka (koji je vjerovatno postao francuz tako sto je doplivao do francuske iz maroka il alzira) ja se idem po nekim "burekdzinicama i pekarama" , svoje prijatelje sam upoznao po muzejima, koncertima i izlozbama. nekakvo fizikalisanje i zemljoradnichke muskulature me uopste ne interesuju....
uf zurim, oduzimate mi vreme, zurim u San Trope, a vi gde cete danas?
poz
ivan2big:
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 28, 2007, 03:05:21 posle podne ---IVANAAAAAAAAAAAA
pa dodji da vidis da imamo 4 tisuce clanova
--- Kraj citata ---
alo bre generale,nisam je dzabalebaros kao neki moderatori ovde pa da visim ovde all day long...
ja sam bre intelektualac!
a osim toga spremam se za jedno vrlo ozbiljno natjecanje u atletskoj gimnastici u narodu poznatijem kao body buildingu..i..
...nemam vremena za zajebanciju
p.s. nek je sa srecom prvih 4 soma ljudi!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju