Ostalo > Offtopic

4000 članova and .........THE BEST OF-HIGHLIGHTS!!!!!!!!!

<< < (2/15) > >>

bojan lepojevic:
da, da..mogao stvarno neko rucak da casti:)

sasacg:
Cuo sam da Pedja deli po mericu The Nutrition Whey-a povodom ovog slavlja :lol: :lol:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Milan J  Avgust 28, 2007, 10:12:14 pre podne ---Ko casti rucak?

--- Kraj citata ---

pa izlgeda da cumorati ja...

nema frks..milane ako dodjes u ns....ja castim....ali posto cu da budem sa tedom...on i ja smo na dijeti....pijemo samo pivo......jebiga..ko ce nas trojicu naraniti...i napojiti..idi bre...pa nije mi tata dzaja!!!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasacg  Avgust 28, 2007, 12:24:39 posle podne ---Cuo sam da Pedja deli po mericu The Nutrition Whey-a povodom ovog slavlja :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

mislim da bi veliki trebalo da deli merice........hahhahahahhahahahah..i onako je sitnicav u svemu

Vladar:
Ako bilo ko od Vas sidje do Crne Gore sa zadovoljstvom cu da castim!

I Nema da hvali! A sto znam jedno mjesto na Bogeticima dje su porcije ukusne da polizete prste, a velike i za kategoriju +140, to je nesto za vidjet, i nista bolje nego pocet sa ruckom pa spojiti i veceru sa tim, onako jedan gigantski set ala Milos Sarcev da se iskombinuje!  8)

A za Velikog sirite neistine! Nemojte mi ga dirati postavio je prvi post u "mom" podforumu borilackih sportova danas, zbog toga kada ga uhvatim sljedeci put bice gigantski set rucak-vecera-dorucak na moj racun! (i Niksic beer izmedju!) :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju