Ostalo > Offtopic
4000 članova and .........THE BEST OF-HIGHLIGHTS!!!!!!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: MR.BIG Avgust 29, 2007, 11:50:05 posle podne ---Nego brine me Pedja ....... sta onakve slike (4 strana) rade uopste na tvom kompu? Brines me zaista, zna li ti zena za taj tvoj hobi?
--- Kraj citata ---
...
jbt tebi covek nista ne sme da kaze a kamoli da pokaze......
sta da ti kazem veliki...kada si ti bio mlad....a od tada protece puno vode dunavom ovakve stvari nius bile normlane...ti i tvoja drstva lovaca se organizovali lov na ovakvu populaciju....ehhh.lepe 60-te......
sada se veliki sve promenilo....momci imaju svoja udruzenja,parade....sve jbg....al velim....zasao si u godine pozne pa ti fali da nosis spilhozne..
polako veliki...nece tebe jos zub vremena,...natural si
Pedja_Petrovic:
--- Citat: MR.BIG Avgust 29, 2007, 11:47:54 posle podne ---Narucila i glutamin ...... idemo korak po korak :D
--- Kraj citata ---
boze me sacuvaj......iskoritavnje lljudskog tela pod patronatom prodaje prirdnih prerpata......
e pa da covek ne poveruje...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Vladar Avgust 29, 2007, 11:55:51 posle podne ---
--- Citat: H2SO4 Avgust 29, 2007, 03:31:15 posle podne ---e Predraze zvao te komsho i kaze da predjes u Nabbu
--- Kraj citata ---
--- Citat: MR.BIG Avgust 29, 2007, 11:50:05 posle podne ---Nego brine me Pedja ....... sta onakve slike (4 strana) rade uopste na tvom kompu? Brines me zaista, zna li ti zena za taj tvoj hobi?
--- Kraj citata ---
Vidim napad udruzenim snagama na Generala! :twisted: :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
.
ma jok brate.....njih dva mi se nabacivali svojevremnom al sam ih otresao i evo vidis sada..
ali this is free country.....zar ne....sve je dozvoljeno
Pedja_Petrovic:
@vladar and everybody...
MISLIM STA RECI... :shock: :shock: :shock: :shock:--BUSTED JEBOTE.....
Milos Markovic 01:31:23 AM Viewing the topic big forest nasty hairy english amateur anal
PERV!!!!!
Pedja_Petrovic:
A GLEDAJTE OVO :shock: :shock: :shock: :shock:..
NA ISTOM FORUMU...
H2SO4 12:00:14 AM Viewing the topic Hairy Gay Men Pictures-anal ass hairy
JEL JA TREBA BILO STA VISE DA KAZEM :shock: :shock: :shock:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju