Ostalo > Offtopic

4000 članova and .........THE BEST OF-HIGHLIGHTS!!!!!!!!!

<< < (14/15) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: MR.BIG  Avgust 29, 2007, 11:50:05 posle podne ---Nego brine me Pedja ....... sta onakve slike (4 strana) rade uopste na tvom kompu?  Brines me zaista, zna li ti zena za taj tvoj hobi?

--- Kraj citata ---
...

jbt tebi covek nista ne sme da kaze a kamoli da pokaze......

sta da ti kazem veliki...kada si ti bio mlad....a od tada protece puno vode dunavom ovakve stvari nius bile normlane...ti i tvoja drstva lovaca se organizovali lov na ovakvu populaciju....ehhh.lepe 60-te......

sada se veliki sve promenilo....momci imaju svoja udruzenja,parade....sve jbg....al velim....zasao si u godine pozne pa ti fali da nosis spilhozne..

polako veliki...nece tebe jos zub vremena,...natural si

Pedja_Petrovic:

--- Citat: MR.BIG  Avgust 29, 2007, 11:47:54 posle podne ---Narucila i glutamin ......  idemo korak po korak   :D

--- Kraj citata ---

boze me sacuvaj......iskoritavnje lljudskog tela pod  patronatom prodaje prirdnih prerpata......

e pa da covek ne poveruje...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Vladar  Avgust 29, 2007, 11:55:51 posle podne ---
--- Citat: H2SO4  Avgust 29, 2007, 03:31:15 posle podne ---e Predraze zvao te komsho i kaze da predjes u Nabbu

--- Kraj citata ---

--- Citat: MR.BIG  Avgust 29, 2007, 11:50:05 posle podne ---Nego brine me Pedja ....... sta onakve slike (4 strana) rade uopste na tvom kompu?  Brines me zaista, zna li ti zena za taj tvoj hobi?

--- Kraj citata ---

Vidim napad udruzenim snagama na Generala!  :twisted: :twisted: :twisted:

--- Kraj citata ---
.

ma jok brate.....njih dva mi se nabacivali svojevremnom al sam ih otresao i evo vidis sada..

ali this is free country.....zar ne....sve je dozvoljeno

Pedja_Petrovic:
@vladar and everybody...

MISLIM STA RECI... :shock: :shock: :shock: :shock:--BUSTED JEBOTE.....

Milos Markovic    01:31:23 AM   Viewing the topic big forest nasty hairy english amateur anal

PERV!!!!!

Pedja_Petrovic:
A GLEDAJTE OVO  :shock: :shock: :shock: :shock:..

NA ISTOM FORUMU...

H2SO4    12:00:14 AM   Viewing the topic   Hairy Gay Men Pictures-anal ass hairy

JEL JA TREBA BILO STA VISE DA KAZEM  :shock: :shock: :shock:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju