Ostalo > Offtopic
Koji je sport najatraktivniji za gledanje (BB, Powerlifting, Weigth lifting, ...
Nico:
...a weightlifting mu dodje????
Milan J:
--- Citat: Nico Septembar 01, 2007, 01:39:13 pre podne ---...a weightlifting mu dodje????
--- Kraj citata ---
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Milan J Avgust 31, 2007, 10:23:57 posle podne ---Meni se jos ne glasa. Ja stvarno ne mogu da zamislim da neko gleda prenos BB takmicenja na televiziji. Uz duzno postovanje. Fitnes - i nekako.
Powerlifting je uzbudljiv kada se gleda uzivo. Znam po svom ocu koji je bio kosarkaski reprezentativac i ne voli tegove. Prvih pet godina moje PL karijere je ignorisao moja takmicenja, kao prolaznost u mom zivotu. Onda na prvom takmicenju koje je gledao, snimio sam ga da pravi grimase i mrda glavu kad ja idem nacucanj. Iskolacio matori oci, skoro predinfraktno stanje. Kaze: "Nisam znao da ovo toliko uzbudljivo".
--- Kraj citata ---
neznam zastone mozes da zamislis/?...dali si ikada provao gledati neko od takmicenja posto sada uglavnom od sve i jednog ima webcast....???
pazi...sa tvog stanovsita je verovatno dosadno..isto kao sto je i meni dosadno da gledam weight lifting pa je ipak olimp sport a ovo nije kao ni strnogmam kojeg mogu da gledam.....
mislim da ti bas opaska i nije na mestu..
aragorn:
Glasao sam....sta mislis,Milane, za koje sportove????
Milan J:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 01, 2007, 05:45:41 pre podne ---
--- Citat: Milan J Avgust 31, 2007, 10:23:57 posle podne ---Meni se jos ne glasa. Ja stvarno ne mogu da zamislim da neko gleda prenos BB takmicenja na televiziji. Uz duzno postovanje. Fitnes - i nekako.
Powerlifting je uzbudljiv kada se gleda uzivo. Znam po svom ocu koji je bio kosarkaski reprezentativac i ne voli tegove. Prvih pet godina moje PL karijere je ignorisao moja takmicenja, kao prolaznost u mom zivotu. Onda na prvom takmicenju koje je gledao, snimio sam ga da pravi grimase i mrda glavu kad ja idem nacucanj. Iskolacio matori oci, skoro predinfraktno stanje. Kaze: "Nisam znao da ovo toliko uzbudljivo".
--- Kraj citata ---
neznam zastone mozes da zamislis/?...dali si ikada provao gledati neko od takmicenja posto sada uglavnom od sve i jednog ima webcast....???
pazi...sa tvog stanovsita je verovatno dosadno..isto kao sto je i meni dosadno da gledam weight lifting pa je ipak olimp sport a ovo nije kao ni strnogmam kojeg mogu da gledam.....
mislim da ti bas opaska i nije na mestu..
--- Kraj citata ---
Pedja slazem se sa tobom da sam trebao opreznije da iznesem svoje misljenje.
Meni je BB veoma interesantan kao nacin zivota i trening. Ali sam cin takmicenja mi je prilicno ... Ne zelim da kazem neku grubu rec, ali neka bude nezanimljiv.
Nemam nameru da pricam koji je sport zanimljiviji, ali imam pravo da iznesem svoj utisak.
Ok?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju