Ostalo > Offtopic

dijeta na moru????

<< < (2/6) > >>

Nella:
heheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru....  8)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Nella  Septembar 03, 2007, 02:09:33 posle podne ---heheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru....  8)

--- Kraj citata ---

i sada bi neko trebalo da te pita da postavis slike jel??...sto ce sti sa odusvlejenjem prihvaitit

Nella:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 03, 2007, 02:44:55 posle podne ---
--- Citat: Nella  Septembar 03, 2007, 02:09:33 posle podne ---heheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru....  8)

--- Kraj citata ---

i sada bi neko trebalo da te pita da postavis slike jel??...sto ce sti sa odusvlejenjem prihvaitit

--- Kraj citata ---

pa jbg tema je takva samo sto nisam kuci na svom kompu inace bi ja postavila.....busted   :twisted:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Nella  Septembar 03, 2007, 03:10:39 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pa jbg tema je takva samo sto nisam kuci na svom kompu inace bi ja postavila.....busted   :twisted:

--- Kraj citata ---

odlicno...ima sta da brisem onda......unbusted./

gorarfffffff

Nella:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 03, 2007, 05:35:53 posle podne ---
--- Citat: Nella  Septembar 03, 2007, 03:10:39 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pa jbg tema je takva samo sto nisam kuci na svom kompu inace bi ja postavila.....busted   :twisted:

--- Kraj citata ---

odlicno...ima sta da brisem onda......unbusted./

gorarfffffff

--- Kraj citata ---

:shock:    :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju