Ostalo > Offtopic
dijeta na moru????
Nella:
heheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru.... 8)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Nella Septembar 03, 2007, 02:09:33 posle podne ---heheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru.... 8)
--- Kraj citata ---
i sada bi neko trebalo da te pita da postavis slike jel??...sto ce sti sa odusvlejenjem prihvaitit
Nella:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 03, 2007, 02:44:55 posle podne ---
--- Citat: Nella Septembar 03, 2007, 02:09:33 posle podne ---heheh sad sam malo gledala temu ...moram ti reci da mi je slicna dijeta na odmoru.... 8)
--- Kraj citata ---
i sada bi neko trebalo da te pita da postavis slike jel??...sto ce sti sa odusvlejenjem prihvaitit
--- Kraj citata ---
pa jbg tema je takva samo sto nisam kuci na svom kompu inace bi ja postavila.....busted :twisted:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Nella Septembar 03, 2007, 03:10:39 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa jbg tema je takva samo sto nisam kuci na svom kompu inace bi ja postavila.....busted :twisted:
--- Kraj citata ---
odlicno...ima sta da brisem onda......unbusted./
gorarfffffff
Nella:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 03, 2007, 05:35:53 posle podne ---
--- Citat: Nella Septembar 03, 2007, 03:10:39 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
odlicno...ima sta da brisem onda......unbusted./
gorarfffffff
--- Kraj citata ---
:shock: :(
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju