Ostalo > Offtopic

DANASNJI RUCAK

<< < (7/16) > >>

dr_rapid:
Pa i ja sam na masi, ali se rasturam od rize, ribe (pastrmka, oslic), tunjevine, sve to przemo na maslinovom, krompira, piletine (kuvane), ubacim tu i tamo tucetinu i teletinu. I naravno tona voca i povrca. Nista so biber, samo oregano uz rizu i na kraju malo ajvara da ne povratim.  Jednom sedmicno odcejfim. I mogu vam reci stapam se. Ali misic ne bezi. Ne dobijam nesto znacajno na kilazi, ali na ogledalu si ogromne razlike iz meseca u mesec. Kao da salo nestaje a to mesto preuzima misic. Pitao sam jednog tipa koji se valjda razume da li ovakim nacinom necu nabiti neku ozbiljniju masu, gde sama naravo naglasio da mi je prefiks na misicnoj a ne na tovljenju i guza masi, rekao je da to nema veze, da mi je vazan unos proteina od 2,5g/kg, a u takvoj hrani + suplementi ispunjavam taj kriterij. Sad za vas, da li je ovaj nacin ishrane dobar, ili bas treba sjesti kap pedja i rukati. Naravno, ja jos (masa) ne merim koliko jedem, ali jedem toliko da sam sit, malo dorucak jedino oduzim, obilniji je.

Big_Rasha:

--- Citat: dr_rapid ---Pa i ja sam na masi, ali se rasturam od rize, ribe (pastrmka, oslic), tunjevine, sve to przemo na maslinovom, krompira, piletine (kuvane), ubacim tu i tamo tucetinu i teletinu. I naravno tona voca i povrca. Nista so biber, samo oregano uz rizu i na kraju malo ajvara da ne povratim.  Jednom sedmicno odcejfim. I mogu vam reci stapam se. Ali misic ne bezi. Ne dobijam nesto znacajno na kilazi, ali na ogledalu si ogromne razlike iz meseca u mesec. Kao da salo nestaje a to mesto preuzima misic. Pitao sam jednog tipa koji se valjda razume da li ovakim nacinom necu nabiti neku ozbiljniju masu, gde sama naravo naglasio da mi je prefiks na misicnoj a ne na tovljenju i guza masi, rekao je da to nema veze, da mi je vazan unos proteina od 2,5g/kg, a u takvoj hrani + suplementi ispunjavam taj kriterij. Sad za vas, da li je ovaj nacin ishrane dobar, ili bas treba sjesti kap pedja i rukati. Naravno, ja jos (masa) ne merim koliko jedem, ali jedem toliko da sam sit, malo dorucak jedino oduzim, obilniji je.
--- Kraj citata ---
Voce ti i nija naj ideja. Nemoj prziti meso (mozes ga prziti na maslinovom, ali se masti zasicuju povecanjem temperature), skuvaj meso pa ga zaulji. Sto se tice soli slobodno je jedi, pij dosta vode i nema frke.
A sto se tice ovakvih obroka, Pedjos sigurno ne ruca ovako svaki dan. Svakom se desi da svrati do picerije, pekare i sl. ali da se ishrana ne zasniva na tome.

Esteban:

--- Citat: Kekka ---
--- Citat: Esteban ---Nista momci, pare u stek, pa po Pedju, pa u Nis da ga natovimo sa gurmanskim pljeskavicama i rolovanim cevapima , ima odma da dobije pro card ;)
--- Kraj citata ---

Ja sam imao prilike da jedem u Nishu  :D  :D  :D
Moram priznati da je vishe nego dobro...  
Imao sam devojku u nishu, pa sam jedno vreme stalno bio tamo  :D
Cesto sam jeo preko puta gimnazije Stevan Sremac...

Najbolje od svega je sto su cene relativno niske! Tamo je svojevremeno bila pljeskavica i za 50 dinara...  i to kakva pljeskavica  :D
--- Kraj citata ---

Joca i Nena, tako se zvala ta cevabdzinica ... tu je i dalje samo pod drugim imenom...
Ljudi bre, ne znate sta propustate ... ;)
Odma u Nis, ili na sledecu rostiljijadu u Leskovac !!!

dr_rapid:
Zasto ne voce? Minerali, vitamini and other stuff?

Markoni:
fruktoza

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju