Ostalo > Offtopic
DANASNJI RUCAK
dr_rapid:
--- Citat: Spartacus ---
--- Citat: dr_rapid ---Moj danasnji breakfast.
--- Kraj citata ---
Koliko je ovo rize 200g?
Svaka ti cast za ribu i to jos ujutro. Ja od ribe mogu samo filete da tamanim jer mi se ne da zajebavat sa ciscenjem ribe, ono cistim pola sata kosti da bi pojeo par grama mesa :D
--- Kraj citata ---
Rizu nisam merio, to po osecaju, jer je jedem i precesto. Pastrmka i nije neki problem, nema nesto kosti osim one velike duz citave ribe, tako da ju nije problem jesti. Najvise sam gubio zivce kod sharana kad su kosti u pitanju, tako da sam ga odavno izbacio iz ishrane. Oslic, pastrmka, tuna, skusha, ponekad losos, to sve siba. I sardina naravno.
Spartacus:
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: Spartacus ---
--- Citat: dr_rapid ---Moj danasnji breakfast.
--- Kraj citata ---
Koliko je ovo rize 200g?
Svaka ti cast za ribu i to jos ujutro. Ja od ribe mogu samo filete da tamanim jer mi se ne da zajebavat sa ciscenjem ribe, ono cistim pola sata kosti da bi pojeo par grama mesa :D
--- Kraj citata ---
Rizu nisam merio, to po osecaju, jer je jedem i precesto. Pastrmka i nije neki problem, nema nesto kosti osim one velike duz citave ribe, tako da ju nije problem jesti. Najvise sam gubio zivce kod sharana kad su kosti u pitanju, tako da sam ga odavno izbacio iz ishrane. Oslic, pastrmka, tuna, skusha, ponekad losos, to sve siba. I sardina naravno.
--- Kraj citata ---
Pogledaj PM :D
Tanjica:
Malo za promenu :D
Ćureće meso punjeno sirom, na dva parčeta buđavog sira, jedno sa plavim a drugo sa belim plesnima, sa paradajzom samo malo prženim na maslinovom ulju i valjda je to odozgo majonez. Nisam to pojela pa ne znam, a dragi mi spava pa ne mogu da ga pitam šta je metio.
To on zove predjelo :D
Tanjica:
Evo i poprečnog preseka :)
Čorbu neću da stavljam jer je nisam ni jela.
Tanjica:
A posle glavno jelo. Naravno neka mesetina :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju