Multimedia > Slike/Muškarci

Sta se desilo sa Vakuum Pozama

(1/6) > >>

dr_rapid:
Koliko sam primetio, ako se ne varam, danas vrlo malo, na pro sceni koliko vidim niko ne radi vakuum pose. Da li takav posing vise nije cenjen kod sudija, ili moderni bilderi nisu u stanju da ih izvedu od 'silnih' trbusnjaka?

Pedja_Petrovic:
pa to sada sudije pokusavaja da vrate u normalu tj exttremeno je naglaseno da se kaznajvaju tzv...TURTLE BELIE...ili kornjacini stomaci...kao kod ronijea i ostale ekipe....

vakum poza.....haaa..da bilo je to nekada davno vreme...od sadanjih pros ne verujem da iko moze to da uradi...verovatno se varam,postoji neko,ali mislio sam od onih koji su u top 10 pro wolrdl

ti stomaci su psoledica uvecanja unutrasnjih organa upotrebom-preternaom-GH.....

jedan od poznatih pro koji je mogao da uradi tu pozu je shawn ray

iskreno se nadam da ce sudije odista to poceti da kaznjavaju tj te stomake a mogli ste da primetite na prosloj olimpiji kako su i jay i ronnie i cela ekipa jako puno uvezbavali controlu stomaka....tj...da su celo vreme pozrinja bili maximalno fokusrinai da ne opsute svoje stmacice

dr_rapid:
Dakle tako. Da budem iskren mene bi bilo sramota da me neko zove bilderom, a da mi tako ispadne stomak. Zalosno je sto i sam najbolje gradjen covek na svetu, mr. Oly 8x jel, cim se malo opusti, kazan. Ba je gadno vidjeti Denisa Jamesa koji je bas sirok, Gustava i ostalu top ekipu. Zar six - pack ne bi trebao da bude standarnd i to bez izuzeteka (ne znam jesam li ja pogresno gleao, ali Ronnie nema fin 6-pack, ili uopste 6-pack). Danas jedino se moze reci za Sarceva, Dextera, narano Ray-a da imaju fine (naglasene) trbusnjake. Sta mislite zasto im izlece Turtle Belie, da nije od hemije (masivni unutrasnji organi) ili masivni trbusni zid?

Binais_Begovic:
ebiga sada...nemozemo uporedjivati Frank Zejna sa njegovig 80 kg i naseg Ronija koji je 40-50 kg teziu takmicarskoj formi, Stomak je kao i svaki drugi misic, i on raste i to ne zavisi samo od GH vec i od ogromne kolicine hrane koju danasnji profesionalci jedu i od tezine koju dizu...kada bi stavili Franka Zejna ili Arnolda ispod one kilaze koju Coleman danas dize sigurno bi zavrsili u invalidska kolica....

Postojei danasni profesionalci koji imaju Vakum stomak..dvojica njih su Shawn Ray i Richard Jones

dr_rapid:
U pravu si, nema sta. Ali mozete li mi reci zasto je prefiks kod sudija na masi (velicini). Zasto vise sanse imaju tipovi kao Ronnie, Yate-s, i istale izvinite na izrazu buce (mislio sam reci svinje, izvinite, ali ja tu estetiku nevidim), u odnosu na kraljeve finog i simetricnog tijela kao Sarcev, Ray i naravno jedan i jedini po meni najjjjjjj Flex Wheeler.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju