Multimedia > Slike/Muškarci
Zoran Vejic
Big_Rasha:
--- Citat: BORIS ---Za znanje respect! Za izgled sa takvim znanjem...moj je zakljucak da nesto nije u redu! roll
Zoran To je najjača svetska bodybuilding federacija. Jedini sam Jugosloven (i bivša država, i sada u SCG) sa profesionalnom licencom IFBB PRO koju poseduje samo 40 ljudi u svetu.
ISKRENO MENE BI BILO SRAMOTA DA OVO IZGOVORIM JER PRAVI POZNAVAOCI BODYBUILDINGA ZNAJU KAKVU JE GLUPOST IZGOVORIO KROZ OVU RECENICU!!!
Usput...kako neko moze da bude prvak Grcke, a nije njihov drzavljanin!? Bas cudno! roll
Iskreno nemam nista protiv Zorana da neko ne pomisli nesto lose,ali cemu sve te lazi!!!
--- Kraj citata ---
Ma brate pitaj boga ko je pisao taj intervju i kako je zapuisao i protumacio.... A mislim da je uzeo i Grcko drzavljanstvo kad je tamo otisao i ziveo nekoliko godina...
Zagor:
--- Citat: sasacg ---Triceps na poslednje dve slike je ocajan,pogotovo duza glava
--- Kraj citata ---
Svaka cast Zoranu, ali ljudi, triceps ne postoji a takodje ne postoji ni zadnja nozna loza. Zatim misicna masa je na nivou prosecnih amatera a ne IFBB PRO, ali tako ti je to, kad se licence za PRO dele ko reklame.
Ima tu jos likova iz bivse YU, da ne nabrajam, ali sta ces.......
mladjex:
moram nesto da kazem na ove komentare ,vejica vidjam cesto jer zivimo istom gradu i uopste mi nije jasno kako je tako sitan na fotografijama jer uzivo izgleda ogroman. covek kao da ima neki oklop na sebi ,kao da prolazi tenk ,ima ogromnu masu ,kad ga gledas odpozadi kao nindja kornjaca ali bez zezanja. ma fotkama stavrno izgleda lose i nije mi jasno kako ,mozda nije fotogenican, neznam ,ali ljudi verujte mi kad bi ga videli uzivo bilo bi vam jasno o cemu pricam. kao klinac sam ga gledao na ex yutakmicenju u bg. ljudi su ustali kad je on izasao bilo je to neverovatno kakva masa i definicija.
lAufer:
pozdrav svim clanovima foruma,
ovo je Zokijeva forma nedelju dana pred takmicenje
zelimo mu puno srece!!! :D
nellle:
ma daj originalne slike da vidimo a ne ove ninja turtles fazon...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju