Multimedia > Slike/Muškarci
Zoran Vejic
zeljkove:
Da li iko poseduje bilo kakve podatke (text, slike ,video) sa ovih takmičenja
- Mr. Universe, , NABA, 2000
- I.F.B.B. PRO, World-Master, 2005
na kojima je bodybuilder Zoran Vejić osvojio 1 mesto ,i koji su to takmičari još učestvovali
koje je on "pobedio".?
Veoma je čudno da takvi podaci nigde ne postoje pored svih objavljenih slika na netu sa raznih pro takmičenja na kojima je "naš šampion na samom začelju
Milos_axf:
--- Citat: body Decembar 18, 2009, 05:50:07 posle podne ---pa kakav je to forum jbt trebalo bi banovati redom na aas sekciji..imam 19 god, sta da uzmem - deka je dobra sa nekim oralom ?! wtf
--- Kraj citata ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 19, 2009, 11:51:52 pre podne ---hahhahahhahha
nisam ni ja ovo video......hahahhaha
cek cek...dok ih neko ne naguzi za ovo ovako javno pricanje o hemiji..
ne mogu da verujem jbt..
--- Kraj citata ---
@body.. jel tebi neko moze da zabrani da otvoris bilo koju temu i da u njoj napises sta god hoces?? registrovao si se na forum i admin ili mod je odma bacio pasulj da vidi koje ces ti teme da otvaras na forumu jel tako? mislim tako ispada po tvojoj prici, koja je suplja do zla boga. Prvo ako si povukao to pitanje sa tog foruma, na kojem sam ja inace moderator red je i da kazem da procitas malo bolje kakvi su odgovori bili na toj temi koju je decko postavio, i da je momak na kraju ipak odustao od steroida jer je dobio prave savete i jedan pedagoski pristup. e to je taj forum batice i nema potrebe da nikog banujemo zato sto je postavio temu koju je postavio i trazio savet jer ocigledno ne zna u sta je hteo da se upusti.
@Pedja.. a za sta to neko da nas kako ti kazes "naguzi"?? a sta mi to vise javno pricamo o steroidima od bilo kog drugog foruma?? a dal bi po tome trebalo tebe neko da naguzi zato sto ih ti koristis? ili sto i sam pises o steroidima? pa kod nas na forumu ima i pripadnika mup-a kao i mnogih ljudi koji su silne tekstove napisali o zloupotrebi anabolickih steroida, potpuno si promasio poentu jer se nisi dovoljno ni potrudio da pogledas o cemu se zapravo radi.
a ti zeljkove ili MADM@X kako se predstavljas pocni malo da se bavis svojim zivotom, to ti je moj savet umesto sto ti je smisao zivota da zivis u mracnim lavirintima svog uma, krecuci se po sekcijama foruma i trazeci sitnicu za koju ces se uhvatiti i smatati o tome.....
Dionis:
Dionis:
Dionis:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju