Ostalo > Offtopic

Bodibilding u Srbiji

<< < (2/7) > >>

Markoni:
e bas tako milovane  :wink:

markoni87:

--- Citat ---npr :

Bolje da kupis nesto nego sto bacas pare na " te gluposti "

ili " sta imas od toga "
--- Kraj citata ---

Otac mi je trener karate kluba,vec 13 godina,nekada davno i on je odlazio u teretanu tako da nemam tih problema.
Podrska na sve strane,majka mi sprema da jedem i nedao bog da mi promakne neki obrok,juri me po kuci sa varjacom.  :lol:
Raduje se na svaki kg koji dodam.
Otac mi redovno postavlja pitanje "jesi li trenirao?"

Sto se tice balkanskog,svi sa foruma pravac Cacak.
Kog je datuma balkansko?

dr_rapid:
Momci necete verovati sta se meni proslo ljeto desilo. Kupao sam se, bio samu kupacim gacama, za razliku od mase koji insistiraju na shorcu, uletio sam sa razgovor sa jednom curom, i nakon neke krace price rece: nevolim ja tako nabildane likove, ja volim oboicne muskarce, volim kad momak ima stomak. Meni je iskreno trebalo koji minut da dodjem sebi i da shvatim sta mi je upravo rekla.

Markoni:

--- Citat: dr_rapid ---Momci necete verovati sta se meni proslo ljeto desilo. Kupao sam se, bio samu kupacim gacama, za razliku od mase koji insistiraju na shorcu, uletio sam sa razgovor sa jednom curom, i nakon neke krace price rece: nevolim ja tako nabildane likove, ja volim oboicne muskarce, volim kad momak ima stomak. Meni je iskreno trebalo koji minut da dodjem sebi i da shvatim sta mi je upravo rekla.
--- Kraj citata ---

ma kenja , to te ona samo navlaci , kada ti to kaze ti joj uleti sa zvakom , da vidis da joj nece smetati sto si dobro gradjen , samo se foliraju .

idemo u Cacak , ko li ce nas predstavljati kad niko iz extreme tima ne ide  :?

sasacg:

--- Citat: markoni87 ---
--- Citat ---npr :

Bolje da kupis nesto nego sto bacas pare na " te gluposti "

ili " sta imas od toga "
--- Kraj citata ---

Otac mi je trener karate kluba,vec 13 godina,nekada davno i on je odlazio u teretanu tako da nemam tih problema.
Podrska na sve strane,majka mi sprema da jedem i nedao bog da mi promakne neki obrok,juri me po kuci sa varjacom.  :lol:
Raduje se na svaki kg koji dodam.
Otac mi redovno postavlja pitanje "jesi li trenirao?"

Sto se tice balkanskog,svi sa foruma pravac Cacak.
Kog je datuma balkansko?
--- Kraj citata ---

Pa tebi je zivot banja :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju