Multimedia > Slike/Muškarci
VÖRÖS ZOLTÁN
TTgirl:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 02, 2007, 06:22:48 pre podne ---
--- Citat: TTgirl Oktobar 01, 2007, 07:04:38 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 30, 2007, 05:52:36 posle podne ---bas me cudi
--- Kraj citata ---
Jer problem ili..?
--- Kraj citata ---
ma jok...samo postoje i mnogi drugi cije sike mozes da stavljas..
aid obro....ocigledno ej da si emotivac../.hahahhahahahhaha
--- Kraj citata ---
Nisam emotivac,vec stavljam slike onih koji su prema meni postupili skroz ok,iako apsolutno nisu morali ni zbog cega,
ako sam nesto pitala.Mislim da tu nema nista lose...Ja izuzetno postujem svaciji trud,rad i uspeh,ali ne mogu svakome da otvaram temu..
Pedja_Petrovic:
izivni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
znaci pomogli su ti zolatan...neznam kako se pravilno pise...i namat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
blago njima
debeli:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 02, 2007, 10:59:43 pre podne ---debeli
nisi trebao da editujes poruku,trebao si da je ostavis u izvornom obliku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a jel smem ja da pogledam taj filmic :shock: :shock:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 02, 2007, 10:59:43 pre podne ---Naravno da smeš.
A što se tiče editovanja poruke , sve je isto , osim što sam na početak rečenice dodao -TT girl- , da ne bi došlo do zabune kome sam uputio post.
debeli
nisi trebao da editujes poruku,trebao si da je ostavis u izvornom obliku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a jel smem ja da pogledam taj filmic :shock: :shock:
--- Kraj citata ---
Pedja_Petrovic:
pa znam...zato i kazem
TTgirl:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 02, 2007, 12:10:37 posle podne ---izivni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
znaci pomogli su ti zolatan...neznam kako se pravilno pise...i namat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
blago njima
--- Kraj citata ---
Na postavljeno pitanje dobila sam odg.Imala sam srecu da uopste mogu bilo sta da pitam...
Zaista mi je svejedno sta ces da napises,navikla sam da mi uvek tako odgovaras,ali jos uvek ne shvatam koji je razlog za to
.Ali ne moras biti toliko ironican,zaista nema potrebe ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju